PONUDA I CIJENE

Trendi haljine za manje od 300 kuna

26.04.2013 u 08:46

  • +70

Haljine do 300 kuna

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Danas, srećom, žene koje imaju stila i s vrlo malo novca mogu postići 'izgled od milijun dolara'. A što je bolji uvod u ljetne vrućine od ulaganja u jednu savršenu haljinu koja će ih spašavati u svim prilikama! Pogledajte što se po dućanima može iskopati za manje od 300 kuna

Želite li furati romantiku, svakako posegnite za jednom čipkastom haljinicom, u trendu su i ima ih napretek po svim dućanima ulične mode. Čipka nije, kao nekad, rezervirana samo za glamurozne prilike, danas su 'in' dnevne varijante. Ne morate biti u čipki od glave do pete, ali vaša haljinica neka ima barem čipkaste rukave, sloj na suknjici ili umetke.

Duge haljine spasonosne su kad god želite u sekundi biti odlično odjeveni, bez previše promišljanja o kombinacijama, cipelama, detaljima. Birajte modele koji pristaju vašoj građi, a ako vam dobro stoje one koje ravno, u naborima padaju niz tijelo te se u pojasu stežu remenom, bit ćete i jako moderni.

Ima i vrlo seksi haljina u dvije boje koje zanimljivo 'presijecaju' žensku siluetu, najčešće su crno-bijele, ali i kakvo, primjerice, žuto-bijelo osvježenje bit će pun pogodak. Nosi se i peplum (volani oko struka), iako to više nije ultimativni hit.

One jednostavne, često pamučne haljinice za svaki dan mogu se doista iskopati i po cijeni nižoj od 100 kuna, a ako ih dobro nosite uz, primjerice, kožnu jaknu ili prsluk, spremni ste za sve pohode.

Osim crne i bijele, odnosno bež, trendi su boje žuta, zelena i mornarski plava, podosta ima crvenih, a na dugim inačicama čest je i floralni i životinjski print te vječne prugice.