KOGA BRIGA ZA PRAKTIČNOST

Trend koji je uzeo maha: Najslađe ljetne torbe od sada dolaze i u neodoljivim veličinama

07.07.2021 u 19:59

Bionic
Reading

Luksuzni modni sektor računa da će narednih mjeseci stajlinzima vladati mikro torbice, prilično nepraktičan trend, no zbog svog minijaturnog izgleda itekako neodoljiv. No ako ste mislili da su cijene mikro torbica s potpisom prestižnih modnih kuća prihvatljivije, ako zbog ničeg onda zbog veličine, varate se - i dalje koštaju pravo bogatstvo

Iako je na proljeće najavljen povratak XXL torbi, još uvijek nisu ni približno toliko tražene kao manji modeli, a za očekivati je da će potražnja za njima krenuti s hladnijim mjesecima. I dok su prošlog ljeta vladali modeli s efektnim ručkama, ovoga ljeta naglasak je na veličini torbe, a što je manja - to je poželjnija.

Najslađe ljetne torbe sada dolaze u neodoljivim, minijaturnim veličinama i nose se crossbody, što znači da ćete sa sobom nositi samo ono najnužnije, ali i da ćete imati slobodu pokreta jer ih nosite preko tijela.

Ako ne volite sa sobom nositi puno stvari onda su mini i mikro torbice dobar izbor. Ne zaboravite da u njih stane doista samo ono najnužnije, a u najmanje od njih čak ni to jer su prije svega fashion statement.

Da je ovaj trend uzeo maha dokaz su luksuzne modne kuće koje su ovoga ljeta lansirale mini verzije svojih najpopularnijih i najprodavanijih modela. Cijena im nije pristupačna, iako je nepobitno puno manja od one s kojom dolaze veći modeli, no još uvijek su to papreni iznosi za prosječnu smrtnicu.

  • +5
Mini i mikro torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

No među onima dubljega džepa dileme nema jer su se najnovije mini i mikro reinterpretacije kultnih modela s potpisom omiljenih modnih brendova popele na sam vrh ljestvice najtraženijih. Dior, Hermès, Bottega Veneta nude it modele u mikro veličanima, koji su stvorene za ljetne stajlinge, a prvi koji je u tom smjeu krenuo još prije nekoliko godina bio je francuski brend Jacquemus sa svojom sad već kultnom Chiquita torbicom.

Dior tako novu kolekciju zamišlja kao 'modnu izjavu prilagođenu duhu vremena, poziv na slobodu i kretanje', a predstavilo je mini izdanja četiri kultne siluete torbica francuske kuće: Dior 30 Montaigne, Dior Caro, Saddle i Lady Dior. Pojavljuju se u nekoliko boja, uključujući crnu, crvenu i latte, te nježnijim nijansama ruže, plave i zelene, omiljenim bojama samoga Christiana Diora.

Sve što vam treba su ključevi, kartica, novac, slušalice, balzam za usne, mobitel (ako nije veći model); kvaka je u tome da nosite što manje toga sa sobom, prebacite torbicu preko ramena i uživate u trenutku.