NAGRADNI NATJEČAJ

Trakošćan, Hotel Trakošćan

09.04.2013 u 09:36

Bionic
Reading

Razina kvalitete turističke destinacije regije Sjeverno Zagorje i kontinetalnog turizma uopće značajno je podignuta otvorenjem novog Hotela Trakošćan visoke 4*.

Bogata ponuda sadržaja hotela visoke 4* kao što su Kongresni centar, Wellness centar Lorem Paradiso, animacijski tim, sportski tereni kao malonogometno, odbojkaško i košarkaško igralište te uz nebrojene mogućnosti vezanih uz prirodu, Trakošćan je destinacija za Vaš odmor i rekreaciju.

U okruženju koje odiše tradicijom i prirodnim ljepotama Hrvatskog Zagorja otvorenje obnovljenog i novoizgrađenog Hotela Trakošćan nastavak je turističke priče Trakošćana koji otvorenjem našeg hotela postaje nezaobilazna hotelska destinacija kontinentalne Hrvatske.

Hotel raspolaže s 128 luksuzno opremljenih smještajnih jedinica. Moderan polivalentan kongresni centar ima kapacitet 300 mjesta i vrhunsku tehničku opremu, stoga može zadovoljiti potrebe organizacije i najzahtijevnijh evenata. Uz dva hotelska restorana, a la carte restoran Arx Thacorum, pansionski restoran te uz izdvojeni restoran u podnožju dvorca u zatvorenom prostoru na raspolaganju je 400 mjesta. Također gostima je na raspolaganju i 300 sjedećih mjesta na dvije terase s pogledom na dvorac.

Hotel Trakošćan s posebnom pažnjom njeguje i čuva od zaborava okuse tradicijske Zagorske kuhinje. Purica s mlincima, zagorski štrukli i cvetlinska gibanica samo su djelići bogatog jelovnika zagorskog stola, koje možete kušati i u njima uživati u Hotelu Trakošćan

Uz kapelicu Sv. Križa, romantični vizual dvorca i besprijekornu ponudu organizacije svadbenih svečanosti doživite 'Vjenčanje iz bajke' u Centru vjenčanja Hotela Trakošćan

Na samo 70 km od Zagreba, 40 km od Varaždina smješten u zelenom raju i izoliran od svakodnevice, Hotel Trakošćan nameće se kao jedna od najboljih i najpoželjnijih destinacija za sve vrste privatnih, poslovnih i svečanih događanja.

Na internetskoj stranici hotela www.hotel-trakoscan.hr, pratite posebne paket aranžmane kreirane za svačiji ukus.


Nagrada za dvije osobe uključuje:

Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi dva polupansiona, masaža 'Body relax' – trajanje 30 minuta (po osobi), 2x solni program u sauni (jedan po osobi), besplatan ulaz u dvorac – muzej Trakošćan jednokratno, neograničeno korištenje hotelskog bazena, fitnessaa, sauna i whirlpoola, 15 % popusta na masaže i tretmane u Spa & Wellness centru Lorem Paradiso, besplatan parking i internet

Boravišna pristojba, prijava/odjava i osiguranje nisu uključeni u cijenu i plaćaju se na licu mjesta.