RED PROJEKT

Totalno cool polica za bicikl i stalak za skate

04.01.2013 u 12:00

Bionic
Reading

RED-projekt je pokušaj mladih poduzetnika da olakša svakodnevnicu svima koji znaju kako je frustrirajude zapinjati za stvari koje nemaju svoje mjesto u stanu. Koliko puta vam se desilo da ste rano ujutro u žurbi, a bicikl vam priječi put do kupaonice ili se spotičete na skate koji ste ostavili na podu? Naša polica za bicikl i stalak za skate idealno su rješenje za ovakve probleme!

Ovi inovativni i jedinstveni proizvodi RED projekta u potpunosti su izrađeni u Hrvatskoj. Praktičnog su dizajna pa se mogu objesiti na zid, dok stalak za skate može i jednostavno stajati na podu.

Policu za bicikle nazvali su wallbox, a napravljena je u dvije dimenzije. Wallbox M i L razlikuju se u širini, prva je 30x30x15 cm, a druga 36x30x15cm, dok je širina proreza univerzalna i iznosi 6 cm. Polica je izrađena od kvalitetne i čvrste šperploče, a teži samo 4,5 kg. Montaža je vrlo jednostavna, potrebne su samo dvije rupe u zidu i malo snage za šarafljenje. Nosivost police je 17 kg, tako da uz bicikl gore mogu stajati i ostale stvari koje čine nered u vašem stanu.

Stalak za skate - tablon, napravljen je od medijapana i teži 1 kg, dovoljno da održi stabilnost skateboarda na podu, a opet dovoljno lagan da se objesi na zid. Tablon se može odabrati u pet različitih modela: televizor, semafor, kolica, skate i karta. Osim toga imamo veličinu za skateboarde i longboarde. Na sve smo mislili.

Ovi super kul proizvodi izrađeni su u Hrvatskoj, a namijenjeni su svima koji se bore za svaki kvadrat u (podstanarskom ili roditeljskom) stanu a pogotovo onima čija mama ili cura uporno trube da reda mora biti. Još uvijek se mogu dobiti na odličnom startup popustu, a platiti pouzećem ili opdom uplatnicom, odnosno Internet bankarstvom. Paket dostavlja kurirska služba ili se preuzima na adresama u Čakovcu i Zagrebu.