SVE ZA SLAVU I PROMOCIJU

Topli poljupci Kate Moss i J.Lo

02.04.2009 u 11:06

Bionic
Reading

Poljupci, držanje za ruke i zajedničko poziranje novopečenih prijateljica Kate Moss i Jennifer Lopez obilježili su party povodom otvaranja prvog Topshop dućana u New Yorku

Promocija prvog američkog dućana popularnog engleskog lanca modne odjeće Topshop i lansiranje nove kolekcije Kate Moss okupili su na prigodnoj zabavi u New Yorku velik broj zvijezda, među koja se našla i Jennifer Lopez.

J.Lo zabljesnula je na zabavi u bijeloj pripijenoj haljini koja odlično ocrtava obline, dok je Kate izgledala gotovo neprimjetno u lepršavoj mini-haljinici, crnim tajicama i  omiljenom sakou.

Dvije zvijezde koje se teško mogu nazvati prijateljicama ovdje su srdačno izmjenile poljupce i spremno zajedno pozirale. Čini se da su jedna u drugoj prepoznale dobar materijal za promociju ili brojne teme za razgovor budući da se Jennifer dosad već okušala kao dizajnerica, a Kate kao pjevačica.

Na zabavi se pojavila urednica američkog izdanja magazina Vogue Anna Wintour te pjevačica Debbie Harry i glumica Rosario Dawson.