beauty blago

Top pet povoljnih maskara prema izboru vizažista: Cijenom pristupačne, a kvalitetom ništa lošije od skupih konkurentica

06.09.2021 u 11:19

Bionic
Reading

Što se tiče malih, beauty veselja, malo je stvari što nas toliko može razveseliti kao dobra maskara. Ona koja uvija, definira oblik i daje tako željeni volumen, a uz to ne košta puno, pravo je blago svake kozmetičke torbice. Ako ste u potrazi za novom maskarom, ove svakako nije loše uzeti u obzir

Prestižni Vogue donosi top listu koju će svaka ljubiteljica šminke proučiti sa zanimanjem. Naime, ponuda maskara u drogerijama sve je bolje te je danas itekako moguće pronaći maskaru koja daje volumen, povećava i produljuje trepavice te se može pohvaliti glatkom, kremastom teksturom koja se ne runi i ne razmazuje i to sve po pristupačnim cijenama. Slijedi top lista najboljih maskara iz drogerija, prema iskustvu beauty stručnjaka.

L'Oréal Voluminous maskara

Ova maskara je prvi odabir sva četiri šminkera koja su za Vogue složili ovu listu. Odlikuje je posebno tamna nijansa crne boje, nevjerojatan volumen, nikada se ne zgrudnjava niti runi. Osim toga, šminkeri hvale i veličinu te oblik četkice ove maskare.

Covergirl Lashblast Volume maskara

Odličan izbor za naglašen i intenzivniji izgled. Hvaljena radi kremaste teksture, ova maskara u jednom sloju daje volumen i duljinu, a silikonska četkica dobar je izbor za kratke trepavice. Savršena je za one koji žele maksimalan volumen pri prvom nanošenju, a češljem za trepavice kojim možete lakše razdvojiti trepavice.

Neutrogena Healthy Volume maskara

Hvaljena zbog svojih njegujućih svojstava jer sadržava sastojke kao što je maslinovo ulje koje je bogato vitaminom E i zaštitnim bademovim uljem ova maskara se može pohvaliti zdravim volumenom i ekstra dugom četkicom.

Maybelline Sky High Lash maskara

Vizažisti kažu kako je ovo jedna od najboljih maskara na tržištu, no ujedno jedna i novijih. Vrlo tamne crne boje, u samo nekoliko slojeva vidno produljuje trepavice.

L'Oréal Telescopic maskara

Ovo je odličan izbor za meke i podatne trepavice. Dobro dizajniran aplikator i glatka formula rezultiraju dugim i definiranim trepavicama te olakšavaju nanošenje na donje trepavice.