Savjeti za savršen izgled

Top 5 odjevnih predmeta za vrući izlazak

21.07.2017 u 15:28

Bionic
Reading

Navedenim odjevnim komadima zasigurno ne možete pogriješiti, a preplanuli ten dodatno će doći do izražaja ako izaberete i nešto u bijeloj boji…

Vruće ljetne noći znaju biti pravi problem kada se trebamo spremiti za izlazak. Zato vam donosimo malu pomoć pri pakiranju i odlasku na zasluženi odmor. Ovo je pet stvari koje će vam sigurno trebati za ludi ljetni izlazak i u njima ćete uvijek izgledati fenomenalno.

1. Mala crna haljina

Vjerojatno ste već mnogo puta čule kako se u vašem ormaru treba naći mala crna haljina koja će biti spas za brojne prigode. Bilo da se radi o romantičnom prvom spoju, bilo vrućem izlasku s prijateljicama, u njoj ćete uvijek izgledati senzacionalno. Crno će djelovati samo po sebi dovoljno seksi, posebice ako ju lijepo kombinirate s dobrim parom štikli i efektnim nakitom.

2. Vruće hlačice

Traper vruće hlačice već dug niz godina svrstavaju se na liste obaveznih ljetnih odjevnih predmeta. Osim što su multifunkcionalne pa ih možete nositi u dnevnim varijantama na plažu, one se vrlo lako mogu uklopiti i u noćni look, kada ćete ih nositi uz lepršavu bluzu ili trenutno vrlo popularne prugaste košuljice. Ima ih u raznim bojama i varijantama, pa ovisno o ukusu odaberite one koje vam najbolje pristaju. Vjerujte, u ovaj se komad isplati investirati.

3. Upečatljiva torbica

Ako je vaš outfit jednostavan, pobrinite se da modni detalji budu atraktivni jer će oni privlačiti pažnju. Zanimljiva clutch torbica modni je dodatak koji itekako zna podignuti cijelu odjevnu kombinaciju. Ovaj bezvremenski komad isplativa je investicija. Kožne, lakirane, s perlicama ili kristalima, sa zakovicama, prozirne ili višebojne, clutch torbe će se savršeno uklopiti uz svečani outfit, posebno koktel haljinu kojoj će podariti dozu glamura, a vas učiniti zvijezdom večeri.

 

4. Dobre ljetne sandale

Bilo da preferirate ravne sandale, bilo one na visoku petu, pobrinite se da one budu udobne i kvalitetne. U dobre se cipele itekako isplati uložiti novac jer je to predmet koji ipak nosimo više sezona. Sigurno će u noćnom izlasku na vašoj nozi atraktivnije izgledati štikla koja će vizualno izdužiti figuru i staviti točku na 'i' vašeg stajlinga, ali ako ste jedna od onih žena kojima nošenje potpetica stvara velik problem, danas u raznim trgovinama ima izuzetno elegantnih ravnih sandala koje će izgledati jednako lijepo.

5. Atraktivan top

Zadnjih nekoliko sezona svjedoci smo toga da su ljetni topići postali apsolutni hit. U njima će vaše obline doći do izražaja, zato uz njih uvijek kombinirajte nešto konzervativnije, dugu ili midi suknju, traperice ili šire elegantnije hlače. Ovaj je odjevni predmet sam po sebi izuzetno seksi, pogotovo ako dolazi u nekoj čipkastoj varijanti, zato treba pripaziti da se ne pretjera s ostatkom stajlinga kako se ne bi prešla granica dobrog ukusa.