PLANIRAJU I ODMOR

Tončica Čeljuska i Toni Ramljak nerazdvojni i kad rade

02.05.2012 u 10:52

Bionic
Reading

Toni Ramljak do sada rad svoje odabranice Tončice Čeljuske pratio je samo preko ekrana, a prošloga tjedna imao je priliku vidjeti i uživao kako je Tončića uspješna i kao moderatorica i voditeljica stručnih okruglih stolova

Tončica i Toni upoznali su se početkom prošle jeseni, a nakon nekoliko mjeseci prijateljstva shvatili su da među njima postoji nešto više od prijateljstva, što je bilo teško negirati. Kako doznaje Story, par se viđa gotovo svakodnevno, koliko im njihove poslovne obaveze to dopuštaju, a vikende radije provode negdje u prirodi, daleko od gradske vreve.

Prošloga tjedna Toni Ramljak, koji je rad svoje odabranice pratio samo putem ekrana, na sajmu Rexpo Zagreb imao je priliku i uživo vidjeti koliko je Tončica uspješna i kao moderatorica i voditeljica stručnih okruglih stolova. Na prvom međunarodnom sajmu investicijskih projekata komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju u Hypo Centru Tončica je vodila i moderirala okrugli stol o investicijama, a zadivljeni Toni je pomno pratio svaku njezinu riječ.

Voditeljica je, kako piše Story, odjenula crnu koktel haljinu s potpisom Dalibora Bettija te svojim izgledom i kompetencijom ostavila izvrstan dojam. I tijekom programa i u stanici, kako piše Story, voditeljica i gospodarstvenik nisu skrivali koliko su zaljubljeni, pa su se jedno drugome osmjehivali i nesputano se ponašali i kasnije u društvu svojih kolega i prijatelja.

Premda oboje imaju pretrpan poslovni raspored te nisu uspjeli nigdje otputovati za praznik rada, kako doznaje Story, Toni i Tončica planiraju u lipnju otići na kraći odmor izvan granica Hrvatske, a to će im biti i prilika da razgovaraju o eventualnom zajedničkom životu, koji navodno još nisu razmatrali.