SAMO 'ZABORAV'

Tom Cruise ne želi niti misliti o Katie Holmes

12.04.2013 u 09:47

Bionic
Reading

Upitan o detaljima razvoda s Katie Holmes, Tom Cruise je odgovorio da je sada fokusiran isključivo na 'Zaborav'

Oduševio je u srijedu svoje obožavatelje na crvenom tepihu u Los Angelesu na premijeri svog novog filma 'Zaborav' kada je proveo sate strpljivo se pozdravljajući i družeći s okupljenima.


Tom Cruise se te večeri fokusirao samo na promociju svog novog SF filma, pa je 50-godišnja zvijezda odbila odgovarati na pitanja o svom privatnom životu. Nije htio odgovoriti ni na pitanja o razvodu s Katie Holmes.
'Sada samo razmišljam o Zaboravu', rekao je za časopis People.

No glumac je progovorio o svojoj kćeri Suri Cruise te rekao da bi bio sretan ako djevojčica krene njegovim stopama u šoubiznisu: 'Svako će od moje djece učiniti ono što želi i ja ću ih podržati u svemu što žele.'

Ispričao je i koliko je bio naporan raspored snimanja filma 'Zaborav' koji su radili na hladnom Islandu.
Često se događalo da je Tom imao samo jedan sat spavanja između scena, no uspio je zahvaljujući svom nevjerojatnom profesionalizmu. 'Nema spavanja, samo koncentracija i rad poput magarca', objasnio je.

Ovih je dana njemačka TV mreža ProSieben citirala Toma Cruisea koji je izjavio da nije očekivao da će Katie podnijeti zahtjev za razvod: 'No život je poput tragikomedije, morate imati smisao za humor.'

Glasnogovornik slavnog glumaca demantirao je te navode tvrdeći da je Cruisevu izjavu fabricirao njemački tabloid Bunte, prenosi Mail Online.