LOOK ZA PETICU

To može samo Christie Brinkley: Pogledajte je, ima 64, a izgleda barem upola mlađe

19.07.2018 u 09:47

Bionic
Reading

Christie Brinkley, legendarni američki supermodel koja je bila na vrhuncu slave još u 80-ima, štogod da odjene ne može proći nezapaženo

Christie koja je ove godine proslavila 64. rođendan, izgleda bolje nego ikad.

Plavokosa ljepotica sa šarmom djevojke iz susjedstva koju smo svojedobno vidjeli i u spotu bivšeg supruga Billyja Joela 'Uptown Girl', voli odvažne, moderne kombinacije koje u prvi plan stavljaju njezine vitke i zategnute noge.

  • +13
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U svega nekoliko je dana Christie prošetala nekoliko odličnih stajlinga za koje su samo pljuštali komplimenti na sve strane.

Slavna plavuša, majka troje djece, pojavila se na jednom događanju u romantičnoj bijeloj haljini na prekop ukrašenoj volančićem, a ništa lošije nije izgledala ni u crvenoj kratkoj haljini golih ramena.

  • +14
Christie Brinkley i kćer Sailor Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Da prati modne trendove, Christie je pokazala odjenuvši kratke hlačice visokog struka s crvenim topom i blejzerom.

Mladolika ljepotica kaže da zavidnu liniju duguje kombinaciji vegetarijanske prehrane i tjelovježbi, no da je tek danas postala svjesna štetnosti izglaganja suncu.

  • +10
Christie Brinkley u bijelom kombinezonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Odrasla sam u Malibuu, a zatim me karijera odvela na plaže diljem svijeta, na kojima sam stalno bila izložena suncu. Svjesna sam koliko sam se izlagala štetnim sunčevim zrakama tijekom godina i uvijek tražim način na koji to preokrenuti', rekla je u jednom ranijem intervjuu.

Ističe i kako je najvažnije to kako se osjećamo iznutra.

'Vjerujem da je najvažnija stvar koja pridonosi vanjskom izgledu zapravo to kako se osjećate iznutra. Zato je od iznimne važnosti da uživate u svakom trenutku i da se zabavljate. Mislim da je sreća jedina stvar koja najbolje pristaje svakom licu', smatra Christie koja ima troje djece: kćeri Sailor i Alexu Ray te sina Jacka.