NIKAD NE GRIJEŠI

Tko zna, zna: Preplanula Nikolina Pišek modno briljira i kad se ne trudi previše

31.08.2018 u 15:51

Bionic
Reading

Predstavljanje brenda dekorativne kozmetike u Zagrebu očekivano nisu željele propustiti brojne poznate Hrvatice uključujući voditeljicu Nikolinu Pišek, koja je tradicionalno bila na visini modnog zadatka

Poznata po istančanom modnom stilu i kombinacijama u kojima vješto spaja naizgled nespojive komade, voditeljica Nikolina Pišek na predstavljanju novog brenda dekorativne kozmetike ovaj je put odlučila igrati na kartu jednostavnosti i seksepila u crnoj kombinaciji s dizajnerskim potpisom.

SVE SU SE VRATILE

Poznate Hrvatice na prvom događanju sezone: Pogledajte tko je sve bio na partyju u centru grada

Pogledaj galeriju

Drapiranoj crnoj majici, Nikolina je pridružila zanimljiv model asimetrične suknje sa detaljem zakovica i točkastog uzorka – djelo slavnoga belgijskog dizajnera Anthonyja Vaccarella.

Da cjelokupnim izdanjem ne dominira crna boja, pobrinula se odabirom kraljevski plavih stiletto sandala s potpisom Giuseppea Zanottija i zanimljivim modelom saddle torbice s dodatkom statement kopče ukrašene šarenim cirkonima.

Spomenuta torbica imena Dahlia djelo je brenda Miu Miu u vlasništvu modne kuće Prada čijim torbicama Nikolina Pišek godinama ne može odoljeti.

Lijepa voditeljica ima oko za prave statement komade kakve nećemo idući dan ugledati na nekoj drugoj domaćoj trendseterici. Iako prati trendove, izbjegava nositi komade za kojima se svi pomame, već znalački bira odjeću koja se savršeno uklapa u njezin stil. Rijetko kada će završiti u modnom dvoboju s nekim poznatim licem jer s puno samopouzdanja fura svoj modni film i u tome joj na našoj modnoj sceni malo tko može parirati.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX