SPREMNI ZA LJETO

Tko sve nije odolio novim naočalama?

28.05.2013 u 10:36

Poznati na predstavljanju nove kolekcije Sheriff i Cherry

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sheriff i Cherry

Bionic
Reading

Jučer je u Galeriji Kranjčar održano druženje povodom predstavljanja nove kolekcije sunčanih naočala

Nakon svjetske premijere brend sunčanih naočala Sheriff&Cherry 2013. prikazan je i domaćim ljubiteljima. Ida Prester, Anita Dujić, Petra Kurtela, Saša Šekoranja, Anamarija Brkić, Andreja Bistričić i Maja Merlić samo su neka od imena koja su među prvima razgledala najnovije modele sunčanih naočala.

Nakon sto je prije nekoliko tjedana na svom blogu objavila fotografije na kojima nosi sunčane naočale brenda Sheriff&Cherry, kreativca Maura Massarotta iz Rovinja, glazbenica Rihanna još je jednom potvrdila svoju ljubav prema ovom najtraženijem hrvatskom brendu među svjetskim zvijezdama i trendseterima.

Naime, prema pisanju svjetskih medija, Rihanna ima novi omiljeni model sunčanih naočala Sheriff&Cherry – G11 Bubblegum Pink! No ona je samo jedno od imena sa svjetske A liste poznatih koji obožavaju i nose sunčane naočale Sheriff&Cherry.

Sheriff&Cherry obožavaju i nose i Grimes, članovi bendova Disclosure i Blockparty, modne zvijezde Yasmin Sewell, Caroline Issa, Natalie Joos, Tanja Gacic i megapopularna blogerica Susie Bubble.

Galerija Kranjčar na zagrebačkom Kaptolu od 27. do 31. svibnja postat će privremeni dom Sheriff&Cherrya! Tada će u galeriji Kranjčar bit organiziran privremeni, petodnevni Sheriff&Cherry Showroom uz predstavljanje najnovije kolekcije sunčanih naočala Sheriff&Cherry uz izložbu fotografija i instalacija 'Sheriff&Cherry + Synchrodogs'.

Ovaj događaj ujedno je i najava FOR 2013, glazbenog festivala koji se od 21. do 23. lipnja ove godine održava na otoku Hvaru! Naime, u sklopu zagrebačke prezentacije najnovije kolekcije sunčanih naočala Sheriff&Cherry na programu su i ranovečernji nastupi poznatih domaćih DJ-eva i glazbenika.