ZASJENILI RAZVODE

Tko se više voli: Franka i Ćorluka ili Nemeš i Marijana?

20.12.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Iako su proteklu godinu obilježili zvjezdani prekidi, bilo je i onih sretnika kojima se ljubavna sreća nasmiješila

Što je točno ljubav na prvi pogled, sigurno zna Nikolina Pišek, voditeljicakoju jeosvojio srpski trgovac draguljima Vidoje Ristović. Niki je priznalakako je odmah znala da je to ono što je oduvijek tražila, stoga nijedugo ni razmišljala kada je on, kako kaže, sasvim neromantično, upolumraku, nataknuo prsten na njezinu ruku i rekao joj: 'Reci kada budešspremna.'

Osim slavne voditeljice, vjenčanje su najavili reality par zapamćenje Marijana i Nemeš. Iako se on savršeno slaže s njezinomdjevojčicom Korinom, otkrili su da bi jednoga dana voljeli imati izajedničko dijete, ali za sada, kako kaže Nemeš, 'samo vježbaju'.

Svadbena zvona mogla bi zvoniti i Nataši Janjić i Jošku Lokasu. Nakonturbulentne godine koja je iza njih po pitanju ljubavnih razmirica,prekida i pomirenja, šuška se da će romantični Lokas i jošromantičnija glumica svoju četverogodišnju vezu brakom okruniti naSilvestrovo.

U ljubavi cvjetaju ruže i Franki Batelić i VedranuĆorluki, prelijepoj pjevačicii nogometašu koji su postali nerazdvojni. Iako svoju ljubav skrivaju odmedija, teško je ne primijetiti ludu zaljubljenost. Osim što su si upoznali roditelje, najavili su i zajedničke blagdane kojimase posebno vesele.

Krajem lipnja, nakon četiri godine veze, na vječnu ljubav zavjetovali su se nogometaš Jerko Leko i manekenka Iva Šarić. Na taj korak odlučili su se šest mjeseci nakon rođenja sina Carlosa.

Nakon razvoda od Ivane Nobilo, Tony Cetinski priznao nam je da je jedva dočekao da 2012. ostavi iza sebe. Ipak, završila mu je sretno. U njegov zagrljaj ušetala je samo dvije godine mlađa Rovinjanka Sandra Mulvaj. Dugokosa kovrčava crnka i kralj estrade svaki slobodni trenutak provode u zajedničkoj sreći.

U sličnoj situaciji našao se i Boris Novković, pjevač koji je nakon razvoda od supruge Lucije pronašao sreću sa samozatajnom slikaricom Ivom Višošević, u čiji se stan u Gračanima ubrzo nakon razvoda i preselio.


Baby boom
Zgodna Monika Mamić rodila je drugog sina, malenog Jakova koji je stigao kao najljepši božićni poklon, a ponajviše mu se veseli četverogodišnji Josip. Monika i Mario Mamić uživaju u mirnom obiteljskim životu, a brižan suprug bio je uz svoju suprugu na porodu.

Godinu 2012. kao najljepšu pamtit će Petar Ćiritović, glumac koji je, nakon što je u svibnju dobio sina Krstu s djevojkom Lucijom Palić, u studenom na isti dan kada su dječaka krstili uplovio u bračnu luku. 'Najradije bih stalno bio kod kuće uz sina', priznao je sretni otac koji se jedva odvaja od obitelji.

Teško je ne primijetiti blistav pogled i potpuno drugačiji osmijeh na licu Severine otkako je rodila sina Aleksandra. Osim što ne prestaje pričati o malenom biću, vodi ga sa sobom gdje stigne i, priznaje, jedva čeka povratak kući da bi se privila u njegov zagrljaj.

A nakon što je bivši nogometni reprezentativac Silvio Marić oženio ekonomisticu Ivu Panežić, svjedoci kažu da je plakao od sreće. Zaljubljeni par ubrzo je i objavio sretnu vijest. Iva, naime, u ožujku treba roditi njihovo prvo dijete, a do tada će već sve biti spremno za mališana koji će im u život unijeti neopisivu sreću.

A sreću je u život glumice Ane Vilenice i njezinog dečka Edija Mužina unio sin kojega je rodila ljetos, a od kojega se ne odvaja. Zbog malenog Dujma, kaže, uopće ne pomišlja na razdoblje prije majčinstva. 'Kao da je uvijek tu s nama. Sve ga više volim i obožavam. To je nevjerojatno, uistinu', rekla je Riječanka.

U slatkom iščekivanju su i, sad već iskusne majke, Vanja Modrić i Branka Krstulović. Lijepa supruga nogometaša Luke, Vanja, tek je na pola trudnoće, a prinovi će se najviše veseliti njihov dvogodišnji Ivan. Bivša misica Branka Krstulović dvojici će sinova pokloniti bracu ili seku, a lijepa trudnica kaže da je u trećoj trudnoći vrlo opuštena.

Jedna od najljepših ljubavnih priča zasigurno je ona Kate Middleton i princa Williama, u iščekivanju najslavnije bebe na svijetu. Iako se lijepa vojvotkinja muči s jutarnjim mučninama u prvim tjednima trudnoće, njihovoj sreći nema kraja, a pripreme na dvoru su u punom jeku.

I slavna prijateljica Jennifer Aniston u slatkom je iščekivanju, a osim prinove očekuje ju i glamurozno vjenčanje. Iako je Jenn u početku željela intimnu ceremoniju, čini se da će ipak prevagnuti potpuna romantika na plaži nakon koje se očekuje veliki tulum.

Slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt već mjesecima priprema veliko slavlje za dan kada će izreći 'sudbonosno da'. Ceremonija će biti u njihovom francuskom domu, a sudeći prema detaljnim i dugotrajnim pripremama, ne sumnjamo da će to biti vjenčanje godine.

Godina je bila sretna i za zakletog neženju Matthewa McConaugheyja, seksi glumca koji je oženio Camillu nakon šest godina veze i dvoje djece, a Bernie Ecclestone pred oltar je odveo 46 godinu mlađu Fabianu Flossi.