KARDASHIANKE SASVIM OTVORENO:

'Tko nije glumio orgazam? Svi smo to radili!'

25.07.2013 u 15:34

Bionic
Reading

Kris Jenner je u svom talk šouu ugostila ni manje ni više nego svoju kćer – Khloe Kardashian.Mama i kći su igrale igru 'nikad nisam' i obje otkrile da su glumile orgazme

57-godišnja Kris Jenner i njena kći Khloe Kardashian su uživale u ispijanju vina kada je djevojka iz publike predložila temu za igru: 'Nikad nisam glumila orgazam', poručila je.

'Oh, volim te, ali osjećam kako lažeš', odgovorila je 29-godišnja Khloe Kardashian te nastavila: 'Tko nije odglumio orgazam s vremena na vrijeme? Svi smo glumili orgazme. Svatko se pitao, o moj Bože, u što sam se upustila ili, čovječe, požuri već jednom,moram ići na posao ujutro.'

Kris se obratila svojim kćerkama Kendall i Kylie, koje su bile u publici: 'Kendall i Kylie, pokrijte uši!'

'Ne znaju one što je orgazam, drage moje, govorimo o Oprah šouu', našalila se Kris Jenner.
Iako je i ona priznala kako je glumila orgazam, Kris je otišla korak dalje i ispričala kako je sa suprugom Bruceom Jennerom vodila ljubav u avionu.

'Kad smo se vratili iz WC-a, pomislila sam kako nitko nije primjetio, osjećala sam se tako podmuklo. Međutim, kada smo sletjeli, stjuardesa je na mikrofon rekla kako nam čestita na uspješno obavljenom poslu', ispričala je Kris.