CRO-A-PORTER, PRVA VEČER

Tko može odoljeti ovim dugonogim ljepoticama

10.04.2014 u 09:07

  • +6

Cro A Porter, 1. večer, poznati

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic

Bionic
Reading

Mnoge poznate ljubiteljice mode nisu propustile Cro-A-Porter. Među njima su bile i manekenka Iris Rajčić i TV voditeljica Lana Pavić koje su mamile uzdahe svojim dugim nogama

Bila je zapažena i Danijela Martinović koja je zablistala je u kreaciji svog omiljenog Arilea. 

Haljina iz nove kolekcije Arilea u bež je boji, a inspirirana je retrom i poznatim Parižankama iz tog doba. Danijela je ovu lijepu haljinu uparila s cipelama Ivana Ledenka te torbom Mire Pehnec.

'Danijela i ja surađujemo već nekoliko godina. Poklopile su nam se karme i uz to što smo dobri prijatelji, imamo i odličnu poslovnu suradnju. Danijela je suradnica koja voli poslušati savjete, a to je iznimno bitno. Svake se godine potrudimo da ona izgleda što je moguće bolje, a nadam se da smo i ove godine uspjeli u tome!', izjavio je Jurica Pirić iz Arilea.

Danijela Martinović obožava modu, a Cro-A-Porter ne propušta ni jedne sezone i dodaje: 'Priroda mog posla mi nalaže da pratim što se događa u svijetu mode. Volim klasiku, ali i modna iznenađenja. CAP me svake godine iznova oduševljava, a produkcija je uistinu na svjetskoj razini!'

Osim Danijele, Iris i Lane, u modnim su revijama uživali i Anita Dujić Veljača, Ivana Delač, Edita Misirić, Antonija Mandić, Korana Gvozdić, Jelena Perčin, Ana Radišić, Nera Stipičević, Horvat Čagalj, Pamela Ramljak i dr.