SAMO VI ZNATE ODGOVOR

Tko ima najseksi tijelo Hollywooda?

15.01.2012 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon što je istraživanje među holivudskim plastičnim kirurzima pokazalo da je vlasnica najseksi tijela Hollywooda već treću godinu zaredom Jennifer Aniston, odlučili smo u vlastitom istraživanju provjeriti je li to baš tako

Iako je iza njega 42 ljeta, tijelo Jennifer Aniston najpoželjnije je na planetu, kako je pokazalo istraživanje Vrući holivudski look, provedeno među plastičnim kirurzima u New Yorku. Je li to baš tako, reći ćete nam, a tko drugi nego vi?

Da bismo testirali seksipil Jenniferinog tijela, odlučili smo mu pridružiti galeriju sastavljenu od znanih nam ljepotica, čije su obline već odavno ucrtane u snove svih nas, te od mladih nada, čije ravnine i krivine tek odnedavno hrabro jurišaju prema tronu.

Krenimo od provjerenih imena bez kojih nijedna anketa o najseksi tijelu Hollywooda ne može proći. Uz Jennifer Aniston, za tu prestižnu titulu borit će se, tako, Halle Berry, Megan Fox, Jennifer Lopez, Kelly Brook, Scarlett Johansson, Charlize Theron i Jessica Biel.

Njima pridružujemo mlade ljepotice koje uz talent krase savršeno raspoređene obline, a samo jedan pogled dovoljan je da vam ostanu duboko urezane u sve estetski osviještene točke tijela.

Christina Hendricks već nekoliko sezona vrti glavama momaka s Madisona, dok to Mila Kunis čini još od 'Ludih 70-ih'. Tračerica Blake Lively paralelno se nameće stilom i seksipilom, što su uvidjele i poneke holivudske zvjerke poput Lea DiCaprija, a Eva Mendes putenim usnama i drugim tjelesnim putenostima.

Bivša hrvačica Stacy Keibler u svijet holivudskog glamura stigla je na velika vrata vezom s Georgeom Clooneyjem, Leighton Meester pomoću 'Tračerice', a Paz de la Huerta kroz 'Carstvo poroka'.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara jednako dobro zavodi seksipilnim tijelom kao i glasom, koji pokatkad posuđuje animiranim likovima, a Jessica Chastain, znana iz 'Drva života', aristokratskom puti. Amber Heard zavodi elegantnim seksipilom i ljubavlju bez granica, Olivia Munn tjelesna savršenstva bogati komikom, a Brooklyn Decker glumom obogaćenom manekenskom koketerijom.

Izbor je i više nego primamljiv i nimalo lagan, ali mi vjerujemo u vaše oštro i kritički izoštreno oko te profinjen nos.