SVI GA ŽELE

Tko bi rekao da će ovaj prezreni modni detalj postati cool komad koji rado nose trendseterice

02.02.2021 u 14:17

Bionic
Reading

Kopče za kosu koje obično nosimo 'po doma' ili dok šećemo po kvartu, postale su vrlo poželjan modni accessoire

Praktične kopče uz pomoću kojih u jednom potezu napravimo najjednostavniju frizuru, posve neočekivano su se pretvorile u cool modni dodatak koji će zaokružiti svaki dnevni stajling.

Komadi nadahnuti modom 90-ih doživljavaju veliki procvat pa ne čudi kako su se svi prisjetili i ovih kopči.

Nevjerojatna preobrazba ovog pomalo prezrenog modnog dodatka koji je bio na vrhuncu slave u devedestima vraća se na modnu scenu u nikad privlačnijem izdanju.

Uz špangice i sveprisutne tkaninom presvučene gumice za kosu, tzv. scrunchieje, evo nam još jednog novog/starog trenda za koji smo mislili da je zauvijek nestao.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj retro accessoire odjednom je postao poželjan modni dodatak, a sjajno su ga isfurale i nove it djevojke Bella Hadid i Hailey Bieber.

Bella Hadid je svoju smeđu kosu obuzdala praktičnom kopčom i kreirala cool dnevni look, baš kao i njezina prijateljica Hailey Bieber koja se odlučila za kopču nešto manjih dimenzija.

Kopču za kosu u svoj je dnevni look uklopila i manekenska zvijezda Kaia Gerber.

Frizure uz pomoć kopče su i fantastično rješenje za one dane kad se borite s neukrotivim vlasima ili pak niste stigli oprati kosu.

Pa ako tragate za idejama za praktične i brzopotezne frizure za dane kad vam se ne da baviti kosom, možda vas nadahne i ova kopča. Osim punđe, kosu s kopčom možete podignuti i u polurep kako to radi modna ikona Kate Middleton ili uz pomoć manje kopče složite razbarušeni niski rep sa strane.