IZGLEDA SJAJNO

Tko bi je prepoznao u ovakvom izdanju?

23.10.2013 u 19:12

Jennifer Lawrence

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mikael Jansson/Dior

Bionic
Reading

I dok njezini obožavatelji s nestrpljenjem očekuju najnoviji nastavaka 'Igara gladi', zanosna glumica Jennifer Lawrence oduševljava u najnovijoj modnoj kampanji modnog diva Diora

Svijetle, pomalo blijede puti, razbarušene kose i tijela za poželjeti, 23-godišnja zanosna Jennifer Lawrence predstavila je novu Diorovu kolekciju za jesen/zimu za Dior Magazine. Pozirajući u strogo krojenim odijelima i drugoj, pomalo 'muškobanjastoj' odjeći, dobitnica Oscara Jennifer bila je minimalno našminkana.

Sjajna koža, naglašene obrve i blagi sjaj na usnama bili su jedini znakovi da Jennifer ipak ima šminku na sebi. Vrlo samopouzdana na svakoj fotografiji, mlada glumica gledala je zavodljivo u objektiv. Na jednoj fotografiji pozira u sakou od tvida ispod kojega ne nosi ništa, a na drugoj je odjevena samo u kratki kaput.

Zanosna Jenn krasi i naslovnicu časopisa, a sve fotografije potpisuje švedski fotograf Mikael Jansson. Vitka Jennifer na fotkama izgleda doista zanosno, a iako je prošle godine u rujnu proglašena zaštitnim licem Diora, ne dopušta da joj povremeni modni izleti ometaju glumačku karijeru. Uvijek direktna i britka, Jennifer se ne zamara ni mogućim negativnim komentarima, a kako sama reče, ako joj netko i samo spomene riječ dijeta, nema mu ništa lijepo za odgovoriti.