VIP WEEK

Tjedan dodatnih popusta u Designer Outletu Croatia za VIP Club članove

27.10.2020 u 16:08

Bionic
Reading

Modni trendovi koji će obilježiti hladnije doba godine preplavili su izloge i police u trgovinama fashion i lifestyle brendova

Vjerujemo da i vi već imate ideju savršenog outfita sezone, a idealnu priliku za uhvatiti najpoželjnije kombinacije je VIP WEEK u Designer Outletu Croatia. Članovi VIP Cluba od 26.10. do 4.11. ekskluzivno ostvaruju dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene i na cijeli iznos kupnje u čak 38 trgovina. Armani Exchange, Under Armour, Guess, Replay, Home&COOK, XYZ, Heraldi i Sportina samo su neki od brendova čiji će dodatni popusti probuditi neočekivanu inspiraciju ove jeseni. Modne inspiracije nikad dosta, bilo da razmišljate o promjeni stila ili su vam jednostavno potrebni novi komadi za hladnije dane pred nama, a VIP WEEK je savršena prilika da na jedinstvenoj shopping lokaciji, u modnom gradiću na otvorenom, pronađete najpoželjnije modele na super popustima.

Popunite prijavnicu za VIP Club na web stranici Designer Outleta Croatia i kao VIP Club član ostvarite dodatne pogodnosti.