Spremni za ozbiljan shopping?

Uz Gloria knjižicu s kuponima ostvarite dodatnih -30% popusta na već snižene outlet cijene

24.05.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Ako već do sada niste obavili proljetni shopping, krajnje je vrijeme da to učinite. Kišni dani i promjenjivo vrijeme često ubiju želju za izlascima ili bilo kakvim drugim aktivnostima. Ipak, važno je ostati vedrog duha i dobre energije, pa vam donosimo prijedlog kako si popraviti raspoloženje

Složit će se da je jedna od najboljih stvari za bolje raspoloženje shopping. Osim što tijekom kupovine napravimo veliki broj koraka i gubimo višak kalorija, prilikom odabira inspirativnih proljetnih i ljetnih komada potičemo svoju kreativnost i maštovitost.

Kako bi uljepšali svoj proljetni shopping smijehom i dobro zabavom, ne zaboravite povesti najbolju prijateljicu s kojom ćete prokomentirati izloge i nove kolekcije svjetskih poznatih brandova.

Za potpuni doživljaj i kvalitetan shopping, uzmite svoju knjižicu s čak 40 kupona uz novi broj magazina Gloria od 20. svibnja i Gloria IN od 22. svibnja i ostvarite dodatni popust od -30% na već snižene outlet cijene. Čim prije iskoristite ovu priliku koja traje do 26.svibnja i spremni dočekajte još toplije dane.

Prave fashionistice uživat će u modnoj ponudi Designer Outleta Croatia i čak otići korak dalje u sklapanju inspirativnih, originalnih i dinamičnih stylinga. Upravo je odijevanje najbolji način za izražavanje individualnosti, ali i karaktera. Modnu inspiraciju možete potražiti u trgovinama premium brandova Patrizia Pepe, Ted Baker i Hugo Boss, a dodatni popust od -30% na već snižene outlet cijene iskoristite na cjelokupan asortiman.

Ne moramo slijepo pratiti sve trendove koji se javljaju u modnom svijetu. Važno je da se u svakom odjevnom komadu i kombinaciji osjećamo jedinstveno i zadovoljno. Naizgled nespojive boje, dizajni i uzorci postaju savršen spoj i upravo tako možemo izvući bezbroj inspirativnih ideja ali i naučiti puno o modi.

Ljubitelji minimalizma i klasičnih modnih komada poput jednostavnih torba, blejzera i košulja, ali i oni koji više vole neobične i osebujnije odjevne kombinacije, svoju dozu nadahnuća pronaći će na jedinstvenoj shopping destinaciji, udaljenoj samo 20 minuta vožnje od centra Zagreba.

U proljetnim kolekcijama popularnih brandova prevladavaju vesele boje poput upečatljive narančaste, lila nijanse ali i klasici poput bijele. Poigrajte se s bojama i probudite svoju razigranu stranu.

Modni dodaci su uvijek IN, bez obzira o kojoj vrsti outfita se radilo. Ako je u pitanju sportski look, odličan odabir su kapa, velika sportska torba i pametni sat s kojim ujedno pratite kvalitetu svoje aktivnosti. Malo profinjenije stylinge, začinite torbicom, remenom ili maramom u efektnom uzorku i spremni ste.

Svakako ne zaboravite jedan od najpoželjnijih ljetnih ali i zimskih modnih dodataka - sunčane naočale. Poigrajte se s oblikom, bojama i detaljima i budi kreativni prilikom odabira ovog modnog detalja.

Shopping na svježem zraku uvijek je bolji uz fenomenalne popuste i još niže cijene. U Designer Outletu Croatia, očekuju vas super popusti od 30 - 70% tijekom cijele godine. Ali ako do 26.svibnja obavite shopping uz Gloria knjižicu s čak 40 kupona, možete ostvariti dodatnih -30% popusta na već snižene outlet cijene.

Modnu inspiraciju potražite kod brandova Hugo Boss, Ted Baker, Patrizia Pepe, Desigual, Guess, Replay, Under Armour ali i mnogih drugih.

Osjetite ritam modnog gradića na otvorenom i jedno shopping pravilo zapamtite: pravilo je da pravila nema.

Uživajte u shoppingu na otvorenom!