HELEN MIRREN:

'Titula seks simbola pratit će me do kraja života'

30.11.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Mnogi će se složiti u mišljenju da glumica Helen Mirren s godinama izgleda sve bolje. Ova 71-godišnja oskarovka nedavno je otvorila temu svog života u 70-im godinama, osvrnuvši se na reputaciju seks simbola koja joj se neprestano pripisuje

'Titula seks simbola pratit će me do posljednjeg dana života', otkriva Helen u razgovoru za magazin AARP, dodajući da osobito uživa u glumačkom pozivu u 70-im godinama. 

'Najbolja stvar u tome da se nalazim u 70-im je ta da se nalazim u 70-im godinama. Naravno, kad sam imala 45, ideja o ulasku u 70-e godine bila je grozna, no u životu imaš samo dvije opcije: umri mlad ili ostari. Ne postoji ništa drugo', priznaje Helen

'Ideja o umiranju u 25. godini nekad je zvučala kul i romantično, poput sudbine Jamesa Deana, ali onda shvatiš da je život previše zabavan, fascinantan i predivan. Samo trebate pronaći pravi način pregovaranja s idejom starenja u psihičkom i fizičkom smislu', otkriva slavna oskarovka.

Mirren, koja smatra dobrom idejom 'pobijanje vlastitih pravila na dnevnoj osnovi', u intervjuu za AARP također se osvrnula na odluku da neće imati djecu i odgađanje udaje za dugogodišnjeg partnera Taylora Hackforda do 1997. godine.

If I could pick one person to live with forever I'd always pick you!! ❤

Fotografiju objavljuje ?? Helen's girl ?? (@helenmirrensgirl)

'Vrlo je teško zanemariti svoje odluke, a mnoge od njih bile su stvar sreće. Sasvim svjesno sam stavljala karijeru ispred ljubavnog života, sve dok nisam upoznala Taylora. Upoznala sam ga prilično kasno u životu. Tada sam imala 38 godina', otkriva Helen dodajući: 'Na koncu smo se vjenčali jer smo shvatili da ćemo zauvijek biti zajedno. Odlučili smo stati pred oltar prvenstveno zbog pravnih razloga.'

'Naše obitelji priželjkivale su da se vjenčamo. Uvijek sam govorila da nemam ništa protiv braka, no jednostavno se nisam vidjela u njemu. Trebalo mi je dugo vremena da napokon promijenim mišljenje. Samo sam trebala upoznati pravu osobu', priznaje oskarovka.

Iako se nalazi u 'seniorskim' godinama, Helen Mirren mnogi daruju titulu seks simbola, uključujući znatno mlađe kolege kao što su glumac Collin Farrell i James Marsden.

U 71. godini Helen je nedavno postala zvijezda kultnog kalendaraPirelli, za koji je u društvu kolegica pozirala ispred objektiva slavnog Petera Lindbergha bez šminke, frizure i glamuroznih toaleta.