SASVIM SEKSI PRIZOR

Tina i Iva pograbile se za istu torbicu

20.07.2012 u 11:40

Bionic
Reading

Dugonoge manekenke, Tina Katanić i Iva Jerković, veselo su pozirale za domaću modnu kuću Galko čije su torbice učinile više nego poželjnima

Po uzoru na strane modne brandove, najpopularniji domaći proizvođač kožnih torbi i modnih detalja Galko  ljeto u Zagrebu iskoristio je za snimanje kampanje za sezonu proljeće/ljeto 2013.

U fokusu su se našle dvije ljepotice, Tina Katanić i Iva Jerković, uspješne mlade žene koje su svaka zasebno pokazale dva lica Galko žene: uspješna, urbana i zaposlena tijekom dana, zavodljiva, koketna i ženstvena u večernjim i svečanim prigodama.

Kako izgleda kolekcija? Uspješan spoj kože i prirodnih materijala u multifunkcionalnim oblicima koji se lako pretvaraju u torbe u nekoliko veličina s jedne strane i odmjerene torbe strogih linija koje se odlično nadopunjuju s modnim detaljima kao što je remenje, s druge. Boje su plava, crvena i bež koje se idealno kombiniraju s provjerenim ne bojama - crnom i bijelom.

Proljetno/ljetnu kampanju Galko 2013. osmislila je stilistica Alma Premerl Zoko, make up potpisuje Jelena Pahić, frizuru Katica Topčić (Fabula de forma), a službeni fotograf kampanje je Nikola Zoko.