PROBLEMI U STUDIJU

The Good Charlotte iznova snima novi album

07.02.2010 u 18:00

Bionic
Reading

Američki pop punkeri The Good Charlotte nisu bili zadovoljni time kako je zvučao njihov album, nasljednik 'Good Morning Revivala' iz 2007, pa su ga dečki iz benda odlučili ponovno snimiti

Čini se da album nazvan 'Cardiology' koji su radili s producentom Howardom Bensonom (My Chemical Romance, The All-American Rejects, Dead By Sunrise) nije bio nimalo po volji Benjiju i Joelu Maddenu, članovima popularne grupe.

'U studiju sam preslušao prve snimke, ali nešto kao da nije bilo u redu. Jednostavno, to nije bilo ono što smo očekivali. Pjesme su bile odlične, stihovi na pravom mjestu, a i glazba je bila dobra. No osjećao sam da nešto ne štima. Zato smo odlučili i svi smo se odmah složili da ćemo sve to zaboraviti i krenuti iznova', otkrio je Kerrangu! gitarist benda Benji Madden, bivši dečko Paris Hilton.

Frontmen benda, njegov brat blizanac Joel koji je u vezi s drugom poznatom bogatašicom Nicole Richie s kojom ima dvoje djece, kao i ostali članovi The Good Charlottea, složio se s njegovim prijedlogom pa je bend odmah počeo raditi na novom albumu u Vancouveru s drugim producentom Donom Gilmoreom (Linkin Park, Lacuna Coil, Bullet For My Valentine).