CHARLIZE BLISTA

Teško se odlučiti je li ljepša haljina ili ona

08.05.2015 u 14:00

Bionic
Reading

Charlize Theron jedna je od najljepših glumica u Hollywoodu, a i sa 39 godina s lakoćom može zasjeniti puno mlađe kolegice. Na premijeri novog filma pojavila se u senzacionalnoj Diorovoj haljini koja osvaja jednostavnim krojem i efektnim materijalom

Lijepa glumica izgledala je bez greške na premijeri nove verzije 'Mad Maxa', 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta', na kojoj se pojavila u društvu dečka Seana Penna.

Svi su gledali u plavokosu ljepoticu koja je bila neodoljiva u efektnoj dvobojnoj haljini od mrežaste tkanine s potpisom Dior i seksi sandalama.

Charlize je ovaj kul styling zaokružila crnim clutchem, dijamantnim nakitom Harryja Winstona i diskretnim make-upom kojim je samo naglasila lijepe crte lica.

Zgodna glumica rođena u Južnoafričkoj Republici nije se odvajala od svog dragog Seana Penna, bivšeg supruga Robin Wright s kojim je u vezi više od godinu dana.

Osim Charlize, u filmu 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' igraju i Tom Hardy, Rosie Huntington-Whiteley, Riley Keough, Zoë Kravitz, Abbey Lee i Courtney Eaton.