OMILJENI MODEL

Teško joj je odoljeti: Slavne ljepotice u istoj haljini s potpisom hit brenda

25.11.2019 u 13:58

Bionic
Reading

Američki modni brend Reformation svojim je neodoljivim komadima, u prvom redu haljinama opčinio modni svijet, a proteklog vikenda na njihovu haljinu pale su čak dvije slavne ljepotice

Ljeto 2019. definitivno su obilježile haljine američkog brenda Reformation, kojih se slavne ljepotice i brojne modne ovisnice, čini se, nikako ne mogu zasititi. Njihove ženstvene haljine vintage uzoraka posljednjih mjeseci modni su izbor broj jedan, a proteklog vikenda jednom posebnom modelu s potpisom ovog popularnog brenda nisu odoljele poznate američke ljepotice.

  • +6
Kaia Gerber i Julianne Hough Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S novim odabranikom, 26- godišnjim komičarom Peteom Davidsonom, mlađahna nasljednica supermodela Cindy Crawford ovog vikenda ugledana je prilikom dolaska na svečanu ceremoniju vjenčanja u takozvanoj Sigmund haljini s potpisom brenda Reformation, a poput slavne Kaie Gerber, u istoj je na Zapadnom Hollywoodu ovoga vikenda osvanula poznata američka plesačica Julianne Hough.

Obje dame odabrale su mornarski plavu verziju haljine s bijelim grafičkim uzorkom, a sve tri dostupne inačice takozvane Sigmund haljine po cijeni od 2350 kuna u potpunosti su rasprodane.

Sigmund haljina s potpisom brenda Reformation Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako stoji u opisu haljine na službenim stranicama brenda, riječ je o modelu popularne dužine midi s četvrtastim dekolteom, blago napuhanim ramenima i visokim prorezom, a dok ju je slavna 18- godišnja manekenka Kaia Gerber kompletirala parom crnih sandala i narančastom torbom, američka plesačica Julianne Hough odlučila se za par nude sandala i torbicu clutch u identičnoj nijansi.

Priča o američkom brendu Reformation započela je 2009. kad je bivša manekenka Yael Aflalohas krenula u modnu poduzetničku avanturu želeći stvoriti ženstvenu odjeću od ekološki prihvatljivih tkanina, a koja ističe ženske obline.

Tvrtka koristi ekološki prihvatljiva pakiranja, primjenjuje recikliranje gdje god je to moguće, kontrolira dobavljače te ulaže u eko infrastrukturu kako bi se smanjila potrošnja vode i energije, te zagađivanje okoliša.