MODNA LEKCIJA

Teško je reći što joj bolje stoji: Zgodna brineta oduševljava fantastičnim osjećajem za stil

07.11.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Lijepa britanska glumica Claire Foy koja je očarala ljubitelje serije 'Kruna' uvjerljivim portretiranjem kraljice Elizabete II u mladim danima, njeguje profinjeni modni stil s mladenačkom vibrom

Lijepa brineta porculanskog tena ovih dana ima pune ruke posla oko promocije svog novog filma 'The Girl in the Spider's Web', novoj filmskoj adaptaciji o Lisbeth Salander, goth hakerici koju su prije nje utjelovile Šveđanka Noomi Rapace i Amerikanka Rooney Mara.

Simpatična brineta koja se ove godine okitila i Emmyjem za ulogu u seriji 'Kruna' pokazala je da je itekako upućena u modne trendove pa je na predstavljanju svog novog filma zablistala u upečatljivoj haljini od crvene kože ukrašenoj velikim remenom sa zlatnom kopčom koju je uparila sa salonkama sa srebrnim vrhovima.

Druga stajliš kombinacija koju je nosila prilikom gostovanja u ABC-jevoj emisiji 'Good Morning America', sve je očarala, a radi se outfitu koji bi se bez problema mogao nositi i u nekoj poslovnoj prigodi ili za šetnju s prijateljicama.

  • +13
Claire Foy Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Claire je izgledala senzacionalno u sakou s remenom i širokim hlačama od bordo baršuna koji je začinila efektnim stiletticama u kombinaciji nekoliko boja. Klasična kratka bob frizura lijepo je naglasila njezine nježne crte lica, a glumica je u intervjuu u emisiji rekla kako se jako veselila ulozi u filmu.

  • +8
Claire Foy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Svidjelo mi se snimanje akcijskih scena, to je bilo nešto što sam oduvijek željela napraviti. Zbilja mi je to bilo sjajno', rekla je Claire.

Film o Lisbeth Salander koji režira urugvajski redatelj Federico 'Fede' Álvarez, u američka kina stiže ovoga petka, a u britanskim kinima pojavit će se 21. studenoga.