SVE JOJ PAŠE

Teško je reći koji od dva senzacionalna stajlinga Ivanki Trump bolje stoji

25.04.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Prvu kćer Ivanku Trump neko vrijeme nismo viđali, no svojim je predivnim outfitima oduševila u Washingtonu povodom dolaska francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i njegove supruge Brigitte

Ivanka Trump, uspješna poslovna žena i majka troje djece, svojim besprijekornim modnim kombinacijama nimalo ne zaostaje za besprijekorno dotjeranom suprugom svoga oca Donalda, Melanijom.

  • +2
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prva kćer je na prijemu u čast dolaska Macronovih zablistala u elegantnoj tamnoplavoj haljini koja prati liniju tijela sa zanimljivim detaljem: velikom vrpcom u obliku nautičkog užeta.

Riječ je o upečatljivoj kreaciji tričetvrt rukava hvaljenog Ocara de la Rente iz kolekcije Reort '18, za koju treba izdvojiti oko dvije tisuće dolara.

  • +3
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, ovaj je dizajner omiljen među prvim damama, pa su njegove kreacije nosile i Nancy Raegan, Michelle Obama i Hilary Clinton.

Otmjeno izdanje Ivanka je upotpunila kosom podignutom u ležeran polurep i vrtoglavim crnim salonkama.

  • +2
Brigitte Macron, Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na državnoj je večeri u čast francuskog predsjedničkog para u Bijeloj kući Ivanka mamila poglede u predivnoj romantičnoj haljini u blijedoružičastoj boji s točkicama, koju potpisuje poznati brend Rodarte.

Za ovu upečatljivu kreaciju treba izdvojiti vrtoglavih 14.600 dolara.

Ženstvena kreacija s valovima i zanimljivom cvjetnom aplikacijom naglasila je zavidnu figuru 36-godišnje Ivanke, kojoj je društvo pravio suprug Jared Kuschner.

  • +5
Melania i Brigitte u zlatnoj haljini Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No usprkos ovoj efektnoj kreaciji koju je nosila Ivanka, zvijezda večeri bila je Melania Trump u srebrnoj haljini kuće Chanel, koju je uparila s odgovarajućim srebrnim štiklama, dok je francuska prva dama Brigitte Macron ostala vjerna svom omiljenom brendu Louis Vuittonu.