STAJLIŠ PRVA KĆI

U istoj nijansi od glave do pete: Modna petica za Ivanku Trump

30.03.2018 u 16:52

Bionic
Reading

Da pomno prati aktualne modne trendove, prva kći Amerike dokazala je mnoštvom izdanja, no posljednjim stajlingom sve je oduševila

Kaput brenda Khaite Cornelia u kamel nijansi ispod kojeg je nosila pulover i poslovne hlače iste boje pretvorio je Ivanku Trump u pravu elegantnu damu, a da outfit ne mora nužno biti dosadan ako je cijeli u istoj boji dokazala je i odabirom salonka u identičnoj nijansi.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cijela dnevno-poslovna kombinaciju koju je odjenula za poslovni put djelovala je vrlo prikladno njezinoj funkciji koju obnaša kao desna ruka ocu Donaldu Trumpu, aktualnom američkom predsjedniku.

Ivanka Trump, prvi kći Amerike kako je nazivaju američki mediji, rijetko kad griješi kad je u pitanju moda, a tome sigurno doprinosi i njezin dugogodišnji staž u modnoj industriji.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Davno je pokrenula vlastiti brend odjeće koji i danas unatoč politici uspješno vodi. Ivankin stil najlakše bi bilo opisati kao ležerniju eleganciju te uspješno kombinira vodeće trendove i klasične komade koji nikada ne izlaze iz mode.