NAGRADNI NATJEČAJ

Terme Čatež, Hotel Terme

09.04.2013 u 10:25

Bionic
Reading

U Termama Čatež, širok izbor sladoleda ove godine dopunili su s okusima likera od jaja i ribizla, lješnaka i čokolade s steviom umjesto šećera, mangota s bijelom čokoladom te bijele čokolade s svježim jogurtom i prelivom od jagoda. Sladokusci nikako ne smijete odkloniti slasne čateške kremšnite, a gurmani će na svoj račun doći u u čateškim restoranima.

Pored termalnih užitaka u zimskoj Termalnoj rivieri poziva vas u goste sanjarski svijet pustolovina na gusarskom brodu, brojni tobogani, bazeni s valovima, whirpooli, masažna ležišta i ostale atrakcije. Za one, koji se kladite na zdrav duh u zdravom tijelu i želite svoje tijelo pripremiti na prve sunčane zrake, pripremili su u Sauna parku raznolike sauna programe, pilinge tijela i aromaterapije. Posebno proljetno obojeni paketa s masažama i beauty programima naći ćete i u Spa & Wellness centru Hotela Čatež i Centru zdravlja i ljepote Hotela Terme. Ljubitelji sporta moći ćete se u Hotelu Toplice natjecati u igranju badmintona, tenisa, stolnog tenisa i sqasha ili u bowling turniru. Obožavatelji bijele loptice svoje ćete vještine moći ispopuniti na modernom golf simulatoru i tako još samouvjerenije dočekati travanj kada će početi na Mokricana ovogodišnja sezona golfa.

U Čatežu dobro znaju da svi gosti žele sve više vremena provesti u dodiru s prirodom, zato su obećane novosti na tom području. Za prvosvibanjske praznike pozivamo na avanturistički odmor u Gusarski zaljev, gdje ugodan boravak nudi dvadeset privlaćnih plutajučih kućica pokrivenih trskom. U neposrednoj blizini zaživit će ove godine sasvim obnovljeno Indijansko selo – postavit ćemo čak dvadeset pet novih šatora s novim motivima i iznimnim komforom. Jedinstveno iskustvo boravka nudit će u sjeni drveča i neposrednoj blizini parka za strijeljaštvo i posebna kaubojska kočija, isto tako namijenjena boravku četirih osoba. 

26. travnja otvara vrata ljetna Termalna riviera gdje ćete uživati u vodi sa tisuću oblika: tobogani, gusarski otok, spora rijeka, bazen s valovima, dječji bazeni, igračke, whirlpooli... Teško ćete sve isprobati u jednom danu. Dobrodošli svi koji volite zabavu, prirodu, pješačke staze i ljubazno osoblje.



Nagrada uključuje Antistres program za par u Hotelu TERME**** u Termema Čatež:

-noćenje s doručkom u sobi s balkonom (kupaći ogrtači)
-kupanje u hotelskom bazenskom kompleksu
-upotreba sauna i fitness studia u Hotelu Terme
-dva puta dnevno ulaz u zimsku Termalnu rivieru
-1 x Antistresni program za par u Spa & Wellness centru Hotela Čatež (masaža »čarobni dodir«, whirool i pjenušac, 110 min)

Poklon bon (korištenje moguće u terminima: od 5. svibnja do – 25. sprnja i od 25. kolovoza od 19. prosinca 2013).

Boravišna pristojba plaća se na licu mjesta.