S POTPISOM LOUIS VUITTON

Tek je puštena u prodaju, a već dominira Instagramom: Nova 'it' torbica zaludila modne ovisnice

04.06.2020 u 17:45

Bionic
Reading

Mostovi rijeke Seine u francuskoj prijestolnici vidjeli su faraonske kraljeve, ustanke, invazije, promjene vremena i nove početke. Osim toga, poslužili su kao inspiracija brojnim slikarima, glazbenicima i umjetnicima svih vrsta, dok su postali pozadina za tisuću i jednu priču, stvarnu ili izmišljenu. Posljednju počast dodijelio im je Louis Vuitton, brend koji je svoju novu (i komercijalno moćnu) torbu 2020. godine nazvao LV Pont 9

Najnoviji kultni model torbice s potpisom Louis Vuitton estetski se povezuje s mostom Pont Neuf, najstarijim i najdužim u Parizu, zaduženim za povezivanje otoka l'île de la Cité s obje strane grada. 'Suvremen, elegantan i klasičan', riječi su kojim predstavništvo brenda Louis Vuitton definira ne samo pariški most koji svakodnevno viđaju s prozora svojih ureda, već i svoj najnoviji model torbe.

Postoji još jedan aspekt u kojem se torba i poznati pariški most podudaraju: u ogromnom prilivu koji vam dolazi pred noge. A radi se o tome da je Pont 9, koji je u prodaju lansiran 29. svibnja u širokom rasponu boja, već praktički u svim ormarima svjetski poznatih modnih influencerica, a cijena mu iznosi gotovo 22 tisuće kuna.

Kao i bilo koja torba iz kožne kolekcije Louis Vuittona, Pont 9 podržava tradiciju brenda i zanatsku kvalitetu. U cjelini sofisticirana, ova torba ističe se i modernim značajkama poput osvježenog izgleda prepoznatljivog logotipa brenda za čiju je transformaciju zaslužan dizajner Nicolas Ghesquière.