OD HOSTESE DO UREDNICE

Tanja Tušek nekada je bila najveća zavodnica HTV-a

24.04.2014 u 12:17

Tanja Tušek

Izvor: tportal.hr / Autor: Cropix arhiva, Igor Šoban

Bionic
Reading

Tanja Tušek i sama kaže da je stigla na televiziju još 'kao beba', a kako ta ljubav traje i danas, prisjetili smo se njezinih televizijskih početaka

'Odrasla sam na pozornici. Djelomice u virovitičkom kazalištu, a djelomice i zato što sam k'o beba došla na ovu televiziju. I onda dug niz godina 'ima slike nema tona', tako da sam savladala kamere korak po korak', rekla nam je nedavno Tanja Tušek u intervjuu za tportal.

Iako je pokušala graditi karijeru u manekenskim vodama, veza Tanje Tušek i televizije, koja je počela s njezinih 16 godina, bila je jača i do danas je neraskidiva. Kamere su voljele nju, ali i ona je voljela kamere. Krajem 90-ih kviz 'Kolo sreće' lansirao joj je karijeru, a od hostese - okretačice slova postala je jedna od najpopularnijih voditeljica glazbenih festivala i mozaičnih emisija, potom i urednica.


Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu, simpatična Tanja tada je bila jedna od najvećih zavodnica HTV-a. S godinama, kako nam je nedavno priznala u intervjuu, radije vrijeme provodi iza kamere, a u ulozi urednice 44-godišnja Tanja odlično se snalazi. Ne skriva i da ima sve veću želju za privatnošću.

'Život u javnosti je opterećenje. Čovjek za deset kuna kupi novine i onda ga zabavlja pet grama moje tuge. Stvarno pokušavam zaštititi privatnost koliko god mogu. Volim biti malo sa strane. Ovaj dio karijere iza kamere više mi odgovara', rekla nam je skromna Tanja, naglasivši da je sretna u životu.