novi hit iz prade

Tako je jednostavna da je posve neodoljiva: Ovo je torba koju baš svi ovog trenutka žele imati

13.08.2021 u 11:02

Bionic
Reading

Modni trendovi dolaze i odlaze, no postoji one neki komadni komadi koji se s razlogom u garderobi zadržavaju godinama. Na tom putu je i ova upečatljiva Prada torba koja u zadnjim tjednima ljeta predstavlja pravi modni hit. Već prvi pogled na nju uvjerit će vas da ju je prava šteta ne prošetati barem jednom prije nego li stigne jesen

Torbe ukrašene mrežom i makrame čvorovima te kukičane torbice na velika vrata su ušli u modu i otvorile sezonu proljeće/ljeto. Torbice koje pomalo podsjećaju na one za kupovinu namirnica no vro stilski dotjerane i s upečatljivim detaljima našle su se na listi najpoželjnijih.

Ljeto i odlasci na plažu podigli su popularnost i potražnju za pletenim torbama od prirodnih materijala kao što je slama, rafija, ratan i tekstil. Idealne za plažu te vrlo otporne na sunce i pijesak, modeli povećih dimenzija našli su se rukama brojnih influencerica.

Međutim, jedan od modnih hitova koji će svakako obilježiti drug polovicu ljeta je vrlo jednostavna, a potpuno neodoljiva Pradina Raffia torbu koju na ramenu trenutno nose baš svi koji uživaju u ljetnim radostima, a pri tome ne odustaju od stila.

U potpunosti ispletena od prirodne rafije, izdržljivog materijala nalik slami, ova torba dolazi u različitim bojama: od crne, bijele i bež, pa do jarko žute i ružičaste. Ležerna, bezvremenska silueta savršena je za dan na suncu; samo spakirajte svoje omiljeno štivo za plažu, neki provjeren zaštitni faktor i veliki šešir.

Chiara Ferragni, talijanska modna blogerica i poduzetnica, na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija s bajkovitog ljetnog odmora, a svima je za oko zapeo odličan stajling upotpunjen nježno ružičastom Prada Raffia torbom.

Upravo tim stajlingom Chiara je na odličan način podsjetila da se ljenti stajlinzi ne moraju bazirati isključivo na lanu i pamuku te da sve popularnija Raffia torba pruža odličnu priliku za modno kombiniranje struktura i materijala.

Jednostavan i nenametljiv dizajn ovu torbu čine odličnim modnim dodatkom, lako nosivim i u prilikama koje ne uključuju plažu, poput odlaska na tržnicu ili na opuštenu večeru s prijateljima. Tako vrlo lako možemo zamisliti crnu Raffia torbu kombiniranu s uvijek trendi oksfordskom košuljom, culottes hlačama te chic sandalama.