STAROPRAMEN

Tajna večera posebna poput Praga

  • +18
  • +15

Secret dinner party by Filipa i Staropramen

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Mlada kreativka Filipa Sorko udružila snage sa Staropramen pivom i organizirala tajnu večeru inspiriranu Pragom

Povodom predstavljanja nove kampanje Staropramen piva 'Poseban poput Praga', mlada kreativka iz Vinkovaca i pobjednica prošlogodišnje kulinarske emisije Filipa Sorko, udružila je snage s praškim pivom broj 1 u svijetu i organizirala posebnu tajnu večeru  inspiriranu Pragom.

#Secret dinner party by Filipa i Staropramen organizirana je već tradicionalno na tajnoj lokaciji, a za ovu je prigodu odabran prekrasni ambijent Richterove vile na zagrebačkom Vrhovcu, koji je samo za tu prigodu pretvoren u pop-up restoran.

'Jako sam sretna što je još jedna tajna večera zaživjela u Zagrebu i to zahvaljujući Staropramen pivu koje je prepoznalo ovaj kulinarski koncept te mu dalo podršku. Bilo mi je veliko zadovoljstvo pripremati ovu večeru jer sam imala priliku gostima ponuditi zanimljiva jela u kojima sam naglasak stavila na sljubljivanje piva i hrane. Vjerujem da smo gostima u ovom prekrasnom ambijentu donijeli dašak Praga te da će im ova večera ostati u posebno lijepom sjećanju', rekla je Filipa Sorko, organizatorica tajne večere.

'Staropramen već dugi niz godina podupire hrvatsku gastro scenu, jer su dobra hrana i vrhunsko pivo uvijek dobra kombinacija. Zadovoljstvo nam je što smo našim gostima na večeri omogućili da dožive jedno potpuno novo iskustvo te da su se uživajući u u ovoj posebnoj večeri uvjerili da je Staropramen zaista posebno pivo', rekla je Lorna Batičić iz Zagrebačke pivovare.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!