IZAZOVNA PLAVUŠA

Sviđaju li vam se seksi badići Fani Stipković?

21.05.2012 u 14:25

Bionic
Reading

Novinarka Fani Stipković badiće je uvijek kupovala u inozemstvu, jer kod nas nije mogla kupiti dovoljno seksi i glamurozne modele. A onda je uzela stvar u svoje ruke i sama dizajnirala ovu izazovnu liniju kupaćih kostima

Špagice u tirkiznoj i crnoj boji isprepliću se po tijelu kad obučete monokini koji je dizajnirala Fani Stipković, a prugice pružaju intrigantnu geometrijsku igru u mini bikiniju. Volančići na pastelno žutom grudnjaku igraju na kartu romantike, a šljokice na tirkiznom kostimiću na kartu glamura.

To su samo prvi utisci pri pogledu na kolekciju kupaćih kostima koju je u potpunosti osmislila Fani kao velika zaljubljenica u modu.

Ako joj niste vjerovali kada je tvrdila da nema baš ni grama celulita, sada ćete se uvjeriti da doista ima savršeno tijelo, jer je Fani sama pozirala u svim badićima iz svoje kolekcije.

Naglasit ćemo da su svi modeli stvoreni da podižu seksipil i glamur, kao što je to Fani i sama rekla: 'Htjela sam pružiti priliku svim Hrvaticama da kupe seksi modele u kojima će izgledati neodoljivo.'

A što se tiče njezine vitke linije, evo u čemu je tajna: 'Puno vježbam u teretani, idem i na jogu. Pazim na prehranu, ne pretjerujem u količinama, na jelovniku je najčešće nešto lagano i nemasno. Možda je sreća i to što ne pijem kavu, jer doista nemam celulita', otkrila nam je ta lijepa novinarka.