MODERNA PRVA DAMA

Svi žele ovu haljinu Michelle Obame

08.08.2016 u 15:02

  • +4

Michelle Obama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je u Bijeloj kući nedavno ugostila singapurskog premijera u elegantnoj toaleti, Michelle Obama s obitelji se zaputila na zasluženi godišnji odmor. Dotaknuvši tlo otoka Martha's Vineyard, prva dama Amerike ponovno je zablistala u velikom stilu

Zadnje dane u ulozi prve dame Amerike Michelle Obama u modnom smislu itekako dobro koristi. Nakon što je svjetsku javnost zadivila pojavom u bijeloj balskoj haljini, u službenom avionu s obitelji zaputila se na zaslužen godišnji odmor. Kako priliči prigodi, zablistala je u zanimljivom ljetnom izdanju pri slijetanju na otok Martha's Vineyard

Opušteno ljetno izdanje prva dama Amerika gradila je oko mornarskoplave haljine na preklop američke dizajnerice Tory Burch. Haljina laskava kroja ima crvene porube, pa je mnogi svrstavaju u odjeću s patriotskim štihom.

Iako se često može vidjeti u kreacijama različitih dizajnera, odjeću s potpisom Tory Burch posebno voli, što je nekoliko puta imala priliku dokazati. Ono što prva dama Amerike nosi vrlo se brzo rasproda, tako da mediji njezinu odijevanju pridaju više pažnje od drugih političarki.

Najnoviju haljinu zaokružila detaljima je efektnim sunčanim naočalama i minijaturnim naušnicama ringovima. Da se voli modno poigravati, potvrdila je spojivši mornarskoplavu haljinu s cvjetnim detaljima i sandalama Fendi s minijaturnom blok-petom.


Tijekom godina provedenih u ulozi prve dame Amerike Michelle Obama pažljivo je njegovala jedinstven i sofisticiran stil odijevanja, a zadnje dane vladavine itekako koristi kako bi dodatno zablistala.