JEFTINOM HALJINOM

Eva Longoria uspjela zasjeniti prvu damu Amerike

27.07.2016 u 17:39

Bionic
Reading

Nedavno otvorenu Demokratsku konvenciju u Philadelphiji, svojim snažnim i emotivnim govorima obogatile su prva dama Amerike i slavna glumica Eva Longoria. Plijenile su pažnju i elegantnim haljinama, a u modnom obračunu za govornicom pobjedu je odnijela latino ljepotica

Govoreći tijekom prve noći Demokratske državne konvencije, glumica Eva Longoria izravno se obrušila na Donalda Trumpa govoreći o pitanju imigranata, Meksikanaca, žena i osoba s invaliditetom u SAD-u, objašnjavajući kako izbor riječi republikanskog kandidata i bivše zvijezde reality televizije i potencijalno predsjedništvo shvaća vrlo osobno.

Veliki govor održala je u haljini iz vlastite kolekcije koju je kreirala u suradnji s brendom Limitedkoja se tek treba naći u prodaji po cijeni nešto višoj od 700 kuna. Riječ je o bijeloj haljini do koljena od žakarda koja je krojem naglasila liniju ove džepne latino venere.

Istog dana Evu Longoriju na pozornici je zamijenila aktualna prva dama Amerike Michelle Obama pojavivši se u plavoj haljini koja krojem nije pretjerano odskakala od Longorijine.

U emotivnom govoru prva dama Michelle Obama, između ostalog, spomenula je kako svoju djecu u uvijek uči da uvijek budu iznad niskih poteza ljudi, čak i kada netko dovodi u pitanju je li njihov otac uistinu rođen u SAD-u, čime se direktno referirala na Donalda Trumpa

Svoje posljednje dane u ulozi prve dame Amerike koristi maksimalno, a odabirom plave haljine u centar pozornosti uspjela je staviti njezina dizajnera, 30-godišnjeg Christiana Siriana koji je na stranici namijenjenoj američkim kupcima nudi za nešto manje od sedam tisuća kuna.

Iako se jednostavna plava haljina do koljena, s nešto širim donjim dijelom, pokazala dobrim izborom, u usporedbi s cjenovno pristupačnijom haljinom Eve Longorije, potonula je u drugi plan.