MODNA LEKCIJA

Svi su pogledi bili uprti u Jelenu Rozgu

13.08.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Na 24. izdanju Sarajevo Film Festivala pojavila se i Jelena Rozga, koja je na crvenom tepihu plijenila poglede u efektnoj žutoj haljini

'Između Sarajeva i mene postoji uzajamna ljubav koja traje već godinama. To je grad u kojem se osjećam kao kod kuće i u koji se uvijek rado vraćam. Za vrijeme Festivala grad odiše posebnom energijom i čast mi je biti biti gošća ovog najvećeg regionalnog filmskog festivala', otkrila je Rozga.

Jelena Rozga u Sarajevu Izvor: Promo fotografije / Autor: Aida Redžepagić

Plavokosa Splićanka nije mogla proći nezamijećeno na sarajevskom crvenom tepihu, a za tu je prigodu odabrala upečatljivu haljinu s potpisom splitskog studija Arileo, čije kreacije često nosi.

  • +8
Melania Trump, Meghan Markle i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jelenina raskošna haljina u hit boji ovoga ljeta i s predimenzioniranom mašnom na ramenu, bila je magnet za poglede, a pjevačici je stajling upotpunila crvenom torbicom s potpisom pariške modne kuće Saint Laurent.

  • +2
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Žuta inače slovi za vedru boju, a svoj trendovski status u aktualnoj sezoni u potpunosti je opravdala. U žutom je nemoguće proći nezapaženo i ne istaknuti se u mnoštvu, a to jako dobro znaju i slavne dame poput Melanije Trump, Meghan Markle, Amal Clooney i Kate Middleton koje su ovoga ljeta za važan događanja birale upravo žutu boju.

  • +52
Žuta ponuda u trgovinama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo