BAFTA CRVENI TEPIH

Svi su piljili u haljinu Emme Watson

14.02.2011 u 10:08

Bionic
Reading

Glamur, glamur i samo glamur očekuje se na crvenom tepihu u najvažnijoj noći britanske filmske industrije, kada se dodjeljuju nagrade BAFTA. Ove je godine sve zasjenila mlada zvijezda Emma Watson u haljini boje pudera

Britanske filmske dive cijelu se godinu pripremaju, na ovaj ili onaj način, za dodjelu nagrada Bafta, pri čemu im izbor haljine predstavlja veliku noćnu moru, ali i veliki užitak, jer je to tema o kojoj se dugo priča.

Emma Watson, zvijezda 'Harryja Pottera', dobila je najviše pohvala za svoj izbor haljine od šifona boje pudera, na jedno rame. Kreacija se u naborima širila sve do poda, a oko dekoltea imala je volan. Od nakita Emma je nosila samo poveći prsten i naušnice. I dok je većina dama namještala svoje bujne frizure, Emmina kratka kosa, malo žačešljana na stranu, bila je pravo osvježenje koje joj je donijelo dodatne simpatije.

Pobjednica Bafte Helena Bonham Carter, pojavila se u dugoj crnoj haljini popularne britanske dizajnerice Vivienne Westwood.

Julianne Moore došla je u plavoj baršunastoj haljini Tom Ford, a pozornost je privlačila i žarko crvenim ružem na usnama. Kritike ipak idu na račun izbora ovakve haljine, jer je izgledala blijedo i nedovoljno glamurozno za takvu prigodu.

Na sigurno su, u crnim haljinama, igrale Gemma Arterton u crnoj baršunastoj haljini bez naramenica YSL, s divovskom plavom mašnom oko pojasa, te Bondova djevojka Eva Green, koja se odlučila za Toma Forda i haljinu prozirnu u gornjem dijelu.

Jessica Alba
došla je u kraljevski plavoj boji haljine s potpisom Versace, dugačke do poda, bez naramenica. Na njoj su se isticali plava ogrlica i zeleni prsten, kao i pletenice u kosi.

Tilda Swinton bila je sva u svom stilu, odlučila se za crno odijelo s hlačama i definitivno je i opet odigrala ulogu kraljice posebnosti.