NEPOGREŠIV MODNI UKUS

Jadranka Sloković otkrila nam je u koje komade voli investirati i koje aktualne trendove obožava

21.11.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović u roh bau interijeru Kockice okupila su se brojna poznata lica iz svijeta estrade, politike i sporta, a među njima smo uočili i odvjetnicu Jadranku Sloković, po mnogima jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, čije odjevne kombinacije redovito pune modne rubrike

Uvijek besprijekorno odjevena Jadranka Sloković plijenila je pažnju na modnoj reviji Lei Lou dizajnerice Aleksandre Dojčinović odjevena u još jedan poslovno-elegantni stajling odličan za sve prigode. Dugi crni sako s dvostrukim kopčanjem i crne hlače pencil kroja lijepa odvjetnica upotpunila je crnim salonkama s detaljem volana i elegantnom crnom bucket torbicom s ušivenim srebrnim motivom cvijeća.

  • +29
Poznati na samostalnoj modnoj reviji Aleksandre Dojčinović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

'Najčešće nosim odijela, naravno zbog posla. Zapravo nosim ono što mi je praktično, ono što može funkcionirati od jutra do mraka', rekla je za tportal Jadranka Sloković, koju se najčešće može vidjeti u poslovnim formama i monokromatskim stajlinzima.

Kako puno radi, 64-godišnja odvjetnica često u istom outfitu provede cijeli dan, no izvan radnog vremena Sloković, baš kao i sve žene, voli ležerniju odjeću, pa je se nerijetko na zagrebačkoj špici može uočiti u trapericama, visokim čizmama i casual jakni, što je potpuna suprotnost crnim kaputima, odijelima i košuljama u kojima je najčešće viđamo.

  • +7
Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

'U svom ormaru uvijek imam crni sako, crne hlače, bijelu košulju, štikle i kaput', otkriva Sloković, priznajući da na spomenute komade ne žali potrošiti novac jer je to nešto što uvijek nosi. No lijepa odvjetnica se u privatno vrijeme voli i modno poigrati, pa smo odlučili ispitati što je se od aktualnih trendova najviše dojmilo.

'Samt nosim jako dugo, kao i karirani uzorak koji obožavam, a uzorak leoparda je uvijek dobro imati jer od crnog odijela napravi čudo, primjerice ako ga se kombinira sa štiklama tog uzorka. Nije mi sjelo pretjerano puno leoparda i u puno kombinacija, ali u detaljima to izgleda prekrasno. Kad je ostatak stajlinga crn, leopard kaput fenomenalno izgleda', smatra odvjetnica, koja u svom ormaru krije bezvremenski kaput s printom leoparda, a mi se s njom apsolutno slažemo.

Jadranka Sloković Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl