leslie, maude i iris

Svi su gledali samo u njih: Holivudska glumica i njezine kćeri oduševile su stajlinzima, a svi se slažu u jednom - teško ih je nadmašiti

16.05.2022 u 23:02

Bionic
Reading

Nakon što je prekrasna kći Salme Hayek, Valentina Paloma Pinault, osvanula na naslovnici meksičkog izdanja Voguea i izazvala opće oduševljenje dobila je oštru konkurenciju, jer na modnom radaru pojavio se apsolutno neodoljiv modni trio - Leslie Mann i njezine kćeri Maude i Iris Apatow

Na modnoj reviji u San Diegu, kojom je predstavljena cruise kolekcija Louis Vuittona, iza koje stoji sjajni Nicolas Ghesquière, kreativni direktor brenda, rijetko kome promaknuo je dolazak glumice Leslie Mann i njezinih kćeri Maude i Iris Apatow. Majka i njezine kćeri, koje su ljepotu i modni stil očito naslijedile od majke, poprilično su uzburkale modnu scenu svojim sjajnim stajlinzima.

Slavna glumica okružena kćerima sjedila je u prvom redu revije održane u impresivnom prostoru Instituta Salk, u kojem je Ghesquière otkrio kreacije dostojne svemirskih ratnika na modelima, uključujući olimpijske prvakinje Eileen Gu i Dalilah Muhammad, kao i novu miljenicu modne kuće Hoyeon Jung.

  • +6
Leslie Mann i njezine kćeri Maude i Iris Apatow Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Leslie Mann, 50-godišnja glumica, ima bogatu karijeru s ulogama u brojnim filmovima, uključujući 'Nepodnošljivi gnjavator', 'George iz džungle', 'Tata od formata', 'Zalomilo se', 'Ponovno 17' i 'Prelomilo se u četrdesetima', a njezine kćeri brzo se penju na holivudskoj ljestvici. Tako je Maude zvijezda serije 'Euforija', popularne među pripadnicima generacije Z, koja se ističe i kao sjajna podloga za povratak brojnih vintage modnih hitova. Iris Apatow, osim ulogama u filmovima, pažnju privlači vezom sa sinom Kate Hudson, Ryderom Robinsonom, a slove za jedan od moćnijih holivudskih parova.

Iako je svojom pojavom ova moćna trojka privukla popriličnu pažnju, najviše pogleda divljenja pripalo je mami Leslie jer je zablistala u zlatnim hlačama od tvida vrlo trendi kroja koji je uključivao visoki struk i široke nogavice. Ove sjajne hlače pripadaju androginoj kolekciji Louis Vuittona za jesen/zimu 2022., a Leslie ih je stilizirala jednostavnom bijelom košuljom i jarkim crvenim ružem. Iris i Maude odlučile su se za nešto manje klasične komade te su posegnule za kratkim krojevima, visokim čizmama i rolo ovratnicima. U svakom slučaju, bile su to modne kombinacije vrijedne pažnje.

Čini se da iskustvo ipak predstavlja veliku prednost, a Leslie je stekla slavu dok se Maudeini kolege Zendaya i Jacob Elordi, koji sada slove za zvijezde, još nisu ni rodili. Naime Leslie je bila glavi oslonac u glumačkoj postavi supruga Judda Apatowa otkako se par upoznao na snimanju filma 'Nepodnošljivi gnjavator' davne 1996.