NOVI BEAUTY HIT

Svi pričaju o micelarnim šamponima, znate li što je to?

29.03.2017 u 12:31

Bionic
Reading

Nakon što su nas micelarne otopine oborile s nogu, kozmetička industrija ima još jednu poslasticu za koju vjerujemo da ćemo je vrlo rado vidjeti na policama u kupaonici

Micelarni šamponi sljedeća su velika stvar o kojoj ćemo tek čuti, uvjereni su beauty stručnjaci!

Inovacije u njezi kože i kose poput BB krema za uvojke, micelarnih vodica ili primera brzo su pronašli put do potrošača, a sad stiže još jedna novost koja zvuči vrlo zanimljivo - što kažete na micelarni šampon?

Namijenjen je svima onima kojima se ne sviđa osjećaj isušene kose nakon pranja. Svima je dobro poznat onaj osjećaj čistoće nakon što blazinicom natopljenom s par kapi micelarne otopine pređete preko lica.

Za to su zaslužne čestice koje se zovu micele – one skupljaju čestica prljavštine i masnoća te ih vezuju za sebe poput magneta. Istu stvar sad radi i micelarni šampon s kosom. Budući da je nježan, ne isušuje kosu koja je nakon tretmana nježna i meka.

Ako vam se ne sviđa osjećaj suhoće i iritiranosti tjemena nakon pranja kose običnim šamponom, vi ste idealan kandidat za micelarni šampon.

Ako vam je kosa uvijek nakon pranja raspršena, neposlušna i vrlo gubi volumen, možda biste mogli isprobati micelarni šampon jer micele na sebe vezuju prljavštinu i masnoću, ali bez dodatnog isušivanja kose.

Micelarni šamponi ne sadržavaju silikone koji otežavaju kosu pa ako priželjkujete lijepo opranu, ali meku i hidratiziranu kosu, isprobajte ovaj kozmetički novitet koji su već u svoju ponudu uvrstili poznati proizvođači.

Ovakvi šamponi idealan su izbor za one koji često peru kosu, a osobito za one s obojenom kosom jer se boja manje ispire.