LADY GAGA UKRALA ŠOU

Svi govore o neobičnoj frizuri glazbene dive

29.01.2018 u 10:32

Bionic
Reading

Kao jedna od prvih zvijezda pristiglih na crveni tepih glamurozne dodjele Grammyja, pjevačica Lady Gaga sve je ostavila bez riječi

Glazbena diva, koja je ove nedjelje nastupala i bila nominirana u dvjema kategorijama, zablistala je u prozirnoj haljini iz Armanijeve linije Privé koja se, osim prozirnošću, isticala dramatičnim šlepom zbog kojeg je na crveni tepih stigla s vojskom asistenata. 

  • +8
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivija od kreacije bila je Gagina nesvakidašnja frizura zbog koje je mnoge podsjetila na lik Khaleesi koji u hit seriji 'Igra prijestolja' tumači britanska glumica Emilia Clarke.

Riječ je o maštovitoj frizuri pletenica povezanih crnim vezicama s kojom se uspjela itekako istaknuti na jubilarnoj 60. dodjeli Grammyja koja je nakon 15 godina stanke ponovno održana u New Yorku.

Tijekom večeri stajling predstavljen na crvenom tepihu unaprijedila je dodatkom ekstravagantnog crnog šešira, a odbacivanjem dramatičnog šlepa, glamuroznu dodjelu odlučila je pratiti u prozirnom kombinezonu.

#ladygaga #jayz #jerryseinfeld #grammys

Objavu dijeli #BeKind (@joannesprayer)

Cjelokupno izdanje naglasila je upečatljivim, crnim naušnicama s potpisom Lorraine Schwartz, cipelama s velikom platforma petom i dodatkom bijele ruže kao znak podrške pokretu Time's Up koji podržava žrtve seksualnog nasilja.

  • +23
Slavne dame na dodjeli nagrada Grammy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia