sarah jessica parker

Svi govore o ludo dobroj haljini omiljene Njujorčanke

29.09.2017 u 10:58

Bionic
Reading

Crveni tepih godišnje baletne zabave u New Yorku vrvio je mnoštvom poznatih imena, a slavna Carrie Bradshaw bila je glavna zvijezda glamuroznog događanja

Za slavni par, Sarah Jessicu Parker i Matthewa Brodericka, događanje Fall Fashion Gala u organizaciji njujorškog gradskog baleta pokazalo se savršenim noćnim izlaskom. Sarah Jessica Parker, koja je svjetsku slavu stekla ulogom kolumnistice Carrie Bradshaw u hit seriji 'Seks i grad', sve je oduševila pojavom u presijavajućoj, ponoćnoplavoj haljini.

Zahvaljujući njoj, slavna glumica uspjela je potpuno zasjeniti zvjezdane uzvanice glamurozna događanja. Kako se saznaje, jedinstvena haljina djelo je brenda Monse.

Riječ je o brendu iza kojeg stoje široj javnosti nepoznata, no zato iskusna imena - Laura Kim i Fernando Garcia, koji su pekli zanat u modnoj kući legende američkog dizajna Oscara de la Rente.

Iako je riječ o relativno novom brendu na modnoj sceni, poput slavne Carrie, već je uspio osvojiti pažnju mnoštva poznatih dama.

  • +9
Slavne dame vole brend Monse Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedinstvena haljina s potpisom Monse, kojom je Sarah Jessica Parker uspjela modno trijumfirati, stvorena je od mnoštva resica, a krasi ju i trendovski detalj golih ramena.

Sjajne resice ušivene na sloj prozirna tila i pričvršćene na području struka posebno su laskale skladnoj liniji glumice, a otkačen model haljine naglasila je jednako upečatljivim modelom torbice – djelom dizajnerice Gabriele Hearst.

  • +12
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz uspješnu glumačku karijeru, Sarah Jessica Parker može se pohvaliti vođenjem uspješna modna brenda SJP Collection, a glamurozno izdanje zaokružila je sjajnim sandalama iz vlastite kolekcije koje su se stilom i bojom savršeno uklopile u svečano izdanje.