KRALJEVSKE ŠOPING STRASTI

Sve što Kate odjene rasproda se u par sati

18.01.2012 u 08:53

Bionic
Reading

Prolaznici na londonskom King's Roadu jučer su imali priliku vidjeti kako se vojvotkinja od Cambridgea časti shoppingom. Sezoni rasprodaja, očito, ne mogu odoljeti ni članovi kraljevske obitelji

Kate Middleton primijećena je jučer kasno poslijepodne u popularnoj dizajnerskoj trgovini Anonymous Ross + Bute, gdje je kupila jedan ljubičasti top koji je na rasprodaji stajao 84 funte.

Vojvotkinja je često viđena u šopingu u Chelseaju, gdje

inače redovito dolazi na frizuru u salon Richarda Warda

Top koji je kupila vojvotkinja vjerojatno će se rasprodati u nekoliko sati, budući da Kate ima magičan utjecaj na kupovne navike Britanki koje su inspirirane njezinim elegantnim izgledom.

Burberry je tako ovih dana objavio da je baloner koji je za 650 funti kupila Kate rasprodan preko noći. Analitičari maloprodaje izračunali su da je Katein modni efekt donio britanskom gospodarstvu dodatnih milijardu funti.

Reiss, jedan od njezinih omiljenih lanaca odjeće, udvostručio je svoj profit otkako se njihova klijentica udala u kraljevsku obitelj. Crni baršunasti kaput marke Libélula koji je nosila na vjenčanju svojih prijatelja, prodao se u samo nekoliko sati, a plava Issa haljina koju je nosila na objavi zaruka s princom Williamom prodala se u jednom danu.