LEŽERNIJI LOOK

Sve joj stoji: Melania Trump i u casual izdanju obara s nogu

27.11.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Melania Trump, supruga predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, svojim modnim stilom naprosto ostavlja bez daha

Vitka Slovenka izaziva divljenje modnog svijeta jer je izgradila fantastičan stil, a rijetko kad griješi u svojim dnevnim i večernjim izdanjima.

Svojim sofisticiranim stilom bivša manekenka pokorila je modnu scenu, a kako se može pohvaliti zavidnom figurom, 47-godišnjakinji sve sjajno stoji.

Iako je najčešće viđamo u ženstvenim kreacijama i štiklama, Melania izgleda fantastično i kad uskoči u casual kombinacije.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prilikom povratka s Floride, na kojoj su Trumpovi proveli tri dana za Dan zahvalnosti, Melania je kročila na travnjak ispred Bijele kuće u prekrasnoj oversized dolčeviti sive boje od rebrastog pletiva brenda Acne Studios, koju je sjajno uparila s crnim skinny hlačama i čizmama Victorije Beckham.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Nedavno je pak oduševila pojavivši se u još jednoj dnevnoj varijanti: ružičastoj košulji gingham uzorka brenda J.Crew, koji je rado nosila bivša prva dama Michelle Obama

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Model košulje s prošlosezonskim hit uzorkom gingham Melania je ovoga puta kombinirala s crnim trapericama, dok je casual stajling upotpunila omiljenim conversicama u tamnoplavoj boji. 

Inače, s velikim se zanimanjem iščekuje knjiga američke novinarke Nine Burleigh, suradnice revije Newsweek i autorice više popularnih bestselera, među kojima je i onaj o ljubavnom životu Johna F. Kennedyja, koja je i u Sloveniji prikupljala materijal za svoju knjigu o Donaldu Trumpu što izlazi u proljeće.