CHANELOVO lice

Sve joj stoji: Margot Robbie izgleda sjajno i u haljini koja ne laska figuri

20.12.2019 u 17:15

Bionic
Reading

Poput kolegice Charlize Theron, australska zvijezda Margot Robbie trenutno marljivo promovira novi film naslova 'Bombshell', a prilikom gostovanja u emisiji Jimmyja Kimmela ponovno joj je pošlo za rukom potvrditi titulu jedne od najbolje odjevenih glumica iz svijeta Hollywooda

Ranije ovog mjeseca Margot Robbie osigurala si je drugu nominaciju za prestižnu nagradu Zlatni globusi zahvaljujući ulozi u filmu 'Bombshell' koji prati pad Rogera Aliesa, osnivača i direktora američke medijske kuće Fox News koji je optužen za seksualno zlostavljanje i maltretiranje zaposlenica.

Uz Margot Robbie, u filmu glavne uloge tumače slavne oskarovke Charlize Theron i Nicole Kidman, a poput kolegica, australskoj zvijezdi uspijeva poći za rukom podjednako modno briljirati u sklopu promotivne filmske turneje.

  • +2
Svečana premijera filma 'Bombshell' Izvor: Profimedia / Autor: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uoči gostovanja u popularnom showu Jimmyja Kimmela, 29- godišnja zvijezda prošetala se do studija u izdanju kojim je dominirala efektna haljina-tunika.

Uz zlatne niti, detalj volana na ovratniku i zvonolikih rukava, spomenuta kreacija u ponoćno plavoj boji posebno se isticala dvobojnim detaljem nalik narukvicama na rukavima koji je jasno dao do znanja kako je riječ o kreaciji s potpisom francuske modne kuće Chanel.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: PG/BauerGriffin.com / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Poput kolegice Charlize Theron, koju veže uspješna modna suradnja s francuskom kućom Dior, Margot Robbie također se može pohvaliti velikom modnom suradnjom – onom s francuskim modnim divom Chanel za koji nastupa kao zaštitno lice parfema Gabrielle.

Izdanje u lepršavoj i pomalo predimenzioniranoj haljini s potpisom Chanel, Margot je vješto naglasila crnim grilonkama i lakiranim salonkama stavljajući poseban fokus na noge, dok je nenametljivim make-upom i frizurom punđe s naglašenim pramenom zaokružila najnovije izdanje.