U MAROKU

Sve je zadivila: Kraljica Letizia opet pokazala svoj nenadmašni osjećaj za stil

14.02.2019 u 14:27

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia u svakoj prigodi oduševljava svojim modnim izborima pa ne čudi kako je uvijek vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Bivša novinarka se sa suprugom Felipeom VI nalazi u posjetu Maroku, gdje je ponovno potvrdila kako s pravom nosi titulu kraljice stila.

  • +14
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova vitka brineta sjajno spaja jeftinije brendove s odjećom s potpisom vrhunskih dizajnera pa je po tko zna koji put pokazala kako je lekcije iz stila svladala s najboljim ocjenama.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta koja je prije nego se udala za tadašnjeg princa, ostvarila impresivnu novinarsku karijeru, u društvu supruga nalazi se u posjetu Maroku.

Za odlazak na put, kraljica je odabrala elegantnu haljinu koja prati liniju tijela u modernoj nijansi sive koju je uparila s crnim stiletticama, a ovaj ženstveni stajling zaokružila je trendi valovima i nenametljivim make upom.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna kraljica na svečanoj je večeri koju je u čast kraljevskih gostiju iz Španjolske organizirali u kraljevskoj palači u Rabatu, odabrala je bijelu haljinu pripijenu uz tijelo s detaljima od čipke koja joj je stajala kao salivena.

Glamurozno izdanje kraljica Letizia je začinila diskretnim naušnicama i ženstvenom punđom. 

Inače, Letizia i Felipe VI su u braku od 2004. i ponosni su roditelji dvije kćeri, Leonor (13) i Sofije (11).