MODNI KLASIK

Lijepa kraljica začinila stajling bezvremenskim komadom koji svaka žena treba imati u ormaru

31.01.2019 u 12:48

Bionic
Reading

Kraljica Letizia u Madridu je imala zakazan važan sastanak sa savjetodavnim odborom multinacionalne španjolske grupe banaka BBVA, a za tu je prigodu odabrala provjerenu elegantnu odjevnu kombinaciju s naglaskom na kaput leopard uzorka koji se mnoge dame s kraljevskih dvora nikad ne bi usudile odjenuti

Nije tajna da kraljica Letizia od Španjolske slovi za najbolje odjevenu kraljicu, koja nas svakim svojim pojavljivanjem uvijek iznova iznenadi. Lijepa kraljica jedna je od onih kraljevskih dama koje nećemo vidjeti u uštogljenim kostimima i dosadnim haljinama koje ne laskaju figuri. Naprotiv, uvijek se trudi odabirati odvažne i originalne modne kombinacije - počevši od Zarine jakne military kroja do ženstvene midi suknje zmijskog uzorka koje je nedavno nosila.

46-godišnja kraljica nedavno je osvanula u još jednom odličnom stajlingu koji se mnoge plemkinje ne bi usudile odjenuti. Španjolska kraljica je za sastanak u Madridu odjenula crvenu majicu dugih rukava i efektne culotte hlače na crtu s remenom u struku s potpisom Hugo Bossa, a cjelokupan stajling upotpunila je crnim štiklama s potpisom brenda Magrit, Hugo Boss torbicom, decentnim naušnicama s potpisom brenda Gold & Roses i efektnim kaputom leopard uzorka, također s potpisom Hugo Bossa.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kaput leopard uzorka modni je klasik koji već desetljećima krasi ormare žena diljem svijeta, stoga nije ni čudo da je s godinama zaradio titulu bezvremenskog komada u koji se isplati uložiti novac. Ovaj kaput u svom ormaru imaju brojne strane, ali i domaće osobe iz javnog života, kao primjerice Rosie Huntington-Whiteley, Kate Moss ili pak Jadranka Sloković koja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica.

  • +3
Slavne dame u leopard kaputima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Pixsell

Iako ga trendseterice obožavaju, jer podiže baš svaki stajling, dame plave krvi izbjegavaju ga u širokom krugu, upravo zbog svog upečatljivog izgleda i nerijetko prenapadnog dojma koji ostavlja. Jedina kraljevska dama koja može konkurirati kraljici Letiziji, kada je modna odvažnost u pitanju, je nizozemska kraljica Maxima koja je u prošlosti koketirala s leopard uzorkom, ali i brojnim drugim efektnim uzorcima i bojama.