ŽENA SA STILOM

Svako pojavljivanje lijepe Ljupke nova je modna lekcija

11.01.2015 u 19:18

Bionic
Reading

Prve korake u svijetu mode napravila je već s deset godina, pa ne čudi što lijepa Ljupka Gojić Mikić, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki ikad, ima tako nepogrešiv modni ukus

U svojoj bogatoj manekenskoj karijeri krasila je naslovnice Ellea, Cosmopolitana i brojnih drugih poznatih modnih magazina, nosila revije najcjenjenijih dizajnera i bila zvijezda prestižnih reklamnih kampanja. Iako danas živi obiteljskim život uz supruga, nogometaša Mihaela Mikića, i dvije kćerkice, te usporedo radi na svom modnom brendu Jolie Petite kojeg krasi prepoznatljiv lik 'curice', Ljupka ne prestaje privlačiti pozornost svojim nepogrešivim modnim kombinacijama.

U njima bismo zasigurno uživali i češće da 32-godišnja ljepotica veći dio godine ne provodi s obitelji u Japanu, gdje joj suprug igra, no i ovako je svako njezino pojavljivanje prava modna lekcija.

Ljupkin jednostavan, neopterećen mladenački look svaki put izaziva divljenje, a njezini outfiti nikad ne izgledaju kao da je pola noći provela razmišljajući oko toga što će sutradan odjenuti. No baš je ta nepretencioznost čini kraljicom street style looka.

Na svom Instagram profilu Ljupka je objavila fotografiju na kojoj pozira u sivoj dugoj vesti, poderanim trapericama i srebrnim Saint Laurent gležnjačama posutim šljokicama, kakve su joj se, očito, jako dopale jer ih ima i u ružičastoj nijansi.

Ljupka se ovom prigodom pohvalila i zgodnom novom torbicom u sivoj boji koju potpisuje hrvatski dizajner Robert Sever. Torbica s resicama dio je Severove nove limitirane kolekcije koja će se moći naći isključivo na policama dućana Karla.

Gospon Fulir ?? @mikamm14

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on