MILA HORVAT:

Svaki tjedan skinem gotovo kilogram i pol

20.11.2010 u 10:08

Bionic
Reading

Hrvatske zvijezde ozbiljno su shvatile naporne treninge za show 'Ples sa zvijezdama', zbog čega su svi natjecatelji stesali liniju i smršavili nekoliko kilograma

Apsolutni pobjednik u skidanju kilograma za show 'Ples sa zvijezdama' je glumac zagrebačkog HNK Zijad Gračić, koji je u dva mjeseca skinuo devet kilograma. 'Smršavio sam devet kilograma, sjajno se stesao i stekao kondiciju. I pred suprugom Katarinom i pred partnericom Tihanom stalno ponavljam da ću se nečim baviti i kad završi show. Ili fitnesom ili plesom. U srednjim sam godinama i ovakvi su treninzi sjajni', rekao je Zijad za Večernji list.

U red se dovela i Sanja Doležal, koja je izgubila sedam i pol kilograma, a ples je toliko zavoljela da se zajedno s prijateljima, bračnim parovima, upisala u plesnu školu kod svog plesnog partnera Hrvoja Kraševca.

Ni vitka Mila Horvat nije ostala imuna na intenzivniji životni tempo. 'Vježbamo svaki dan od tri do četiri sata, a za neke plesove i po pet sati dnevno. Svaki tjedan skinem gotovo kilogram i pol, a razlog za mršavljenje, osim napornih treninga, to je što ne stignem jesti', rekla je Mila Večernjem listu.

Premda ionako svakodnevno boravi u teretani, Petar Vlahov je zbog promjene prehrane izgubio tri kile. Bojan Jambrošić se ne zamara kilogramima i kaže da, mada od početka sudjelovanja u showu nije stao na vagu, primjećuje pozitivne promjene na svom tijelu.